Bangkokpuls

Igår var det dags för första utgången i Bangkok! En störtskön tjej som heter Paully tog med mig och Frida ut på ett par ställen i downtown. Först lite förchill på en pub och sen vidare till en nattklubb som hette Demo.

Riktigt kul hade vi men stället stängde redan lite före två och tydligen gjorde de flesta klubbar det igår för kungen är tydligen sjuk och då uppmärksammas det i landet. Men nu var han visst bättre igen...

Paullys polare erbjöd sovplats för oss tre hos honom och shiiit vilket hus! Hur stort som helst, jättefin pool, stor trädgård, anställda.... Riktigt nice!

I förmiddags drog vi till en liten floating market som mest var en vanlig marknad vid en liten flod. Några båtar fanns också..Jättemysigt verkligen, en sånt där ställe som inte är nån turistfälla utan mest thaifolk och bara massa thaigrejer och massa mat!! Så mycket olika sorters mat som jag har sett här i Thailand på två veckor har jag typ inte sett i hela mitt liv. Sån enorm matkultur, det är verkligen deras liv. Man ser mat överallt var man än är. Jag slipper i alla fall gå hungrig det här halvåret!

Ikväll blir det Halloweenfirande, men vi skippar nog Kohsan road idag som vi tänkt, får bli nästa helg eller nån annan dag.

 

Happy Halloween på er!!!

Och grattis Jackie på 11 årsdagen!!

 

Puss


Waaaax

Jag har nu för första gången i mitt liv provat att vaxa benen. Fyy saaaatan va ont det gjorde..! En månad skulle det hålla tydligen men de små fjuna börjar redan kika fram efter en dag... Mina ben gillar nog inte vaxvarianten. Jag lär nog inte utsätta mig för den smärtan igen i första taget...

Favvo-Toni

Toni har vart i farten igen!

 

”LIIIIISAAAAA!!!” skriker han över hela skolgården så att alla hör och ser och tror att vi är astajta. Sen kommer han fram och säger ”Oh, maybe that was to loud...”.

No kidding!! Det han ville få fram denna gång var att han skulle ha föräldrafritt fredag, lördag, söndag, måndag och skulle därför ha fest alla fyra dagarna. Han hade en hund också... (?!? det verkar som han gillar att lägga till extrameningar efter han sagt det han egentligen vill ha sagt, kanske för att få det hela att låta mer intressant) Jag och Frida tackade vänligt men bestämt nej och sa att vi hade annat för oss.

 

Någon timme senare träffar jag honom i korridoren och då har han tryckt upp inbjudningslappar!

Så här lyder den:

 

PARTY

At My House

Friday-Saturday-Sunday-Monday

I have a dog. 4 years old.

I have a Basketball Court. 1 Years old

1 Thai

1 Chinese

2 African guys

Free Drinks Alcohol

 

Hans telefonnummer (av nån anledning har han skrivit Pete, kanske heter han det egentligen eller så är det namnet på hunden, vad vet jag...)

 

Will you be there?... :) :) :)

 

 

Ja du, sugen på att hänka?? hahaha!

Inte jag!


Brandsläckare?? Någon??

Visst är maten stark här i Thailand men än så länge har vi lyckats få lagom mängd krydda på våran mat. Jag gillar stark mat, och även om det blir lite för stark än vad jag egentligen klarar av försöker jag gärna hålla masken så länge det går...

Jag beställde en curryrätt på skolan igår. Damen som stod bredvid mig (som faktiskt var hyfsad på engelska) tittade konstigt på mig och sa: ”Are you sure you're gonna eat that?? It is very spicy..!” Jag log mot henne och sa att jag gillar stark mat. ”But, it is really spicy!” Jag tänkte för en sekund att jag kanske skulle ändra mig och ta något annat men man kan ju inte va chicken heller. ”I will try anyway” sa jag och hon tänkte nog ”lycka till tjejen...”

Faktum är att de första tuggorna inte var så starka och rätten var verkligen jättegod! Sen var det som att alla kryddor exploderade på samma gång och samtidigt som jag höll god min sipprade jag på min iste som jag hoppades skulle göra underverk. Det gjorde den inte, jag hoppades istället att någon skulle stå beredd med en brandsläckare i närheten. Det gjorde det inte heller.

 

Jag klarade faktiskt inte äta hela rätten. Damen hade rätt. Men jag blev faktiskt mätt så jag skyller på det...


High Fashion

Japp här kommer bildbeviset på skoluniformen!!
Tadaaa!


Och här nedan lite andra bilder från universitetsområdet.


Soooo boooring (?!)

Anledningen till att jag valde Thai Cultural Heritage är helt enkelt att jag ville lära mig lite om Thailand nu när jag ändå ska vara här ett tag.

 

Däremot förstod inte läraren varför vi (jag, två kineser och en japan) hade valt kursen för den var enligt henne totalt ointressant och astråkig och att hon mycket hellre skulle vilja skriva ett arbete om sexturism istället.

 

Varför är hon då lärare i kursen????

 

I kursen ingår en field trip till en tempelby i norra Thailand vilket jag tycker skulle vara jätteintressant. Den skulle tydligen också vara tråkig (?!?!). Vi skulle välja varsin plats/byggnad eller vad det nu var, ta reda på fakta om den och sedan berätta för de andra när vi var på plats. Vi fick några alternativ att välja på och läraren vägrade berätta vad det var för någonting och sa på ett riktigt otrevligt sätt att det bara va och ta nåt.

 

Jag antar att jag kommer pina mig igenom kursen på grund av henne och därför bestämde jag mig för att byta kurs. Så nu blir den Electronic Business istället.

Tack gode gud.


Inga konstigheter

Min favorit kommer till Thailand!

Färjan-Håkan!!

 

hahaha!

 

Enligt Aftonbladet ska tydligen nån ny inspelning ske nere i Phuket i vinter. Kanske ska man dra dit en sväng! :D

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/tv/article6015516.ab

 

Inga konstigheter.


Zombie World

En mycket märklig snubbe kom fram till mig i datasalen igår.

 

- ”Hi! Are you the new student from Sweden?? Welcome to capitalism! Your country is socialism right??! My name is Toni. If you want to talk politics, talk with me!!”

- ”Ehh... okey...? (politik är typ det tråkigaste jag vet)”

 

Han fortsätter babbla...

 

Paus.

 

- ”Have you seen Zombie World??” (eller va filmen nu hette.. nåt med zombies i alla fall...)

- ”???”

- ”Do you like movies??”

- ”Yeah...”

- ”What´s your favorite movie??”

 

Jag nämner ett par filmer jag tycker är bra. Han suckar. Snackar om några andra Zombie-filmer han tyckte jag skulle se.

 

- ”Do you wanna go for dinner??”

-” Eh?? Now??”

-”Yeah or maybe later?”

-”Well I don't know.... Maybe another day... (eller typ aldrig verkligen någonsin i hela mitt liv!!)”

-”You know, I am actually more American than Thai.”

 

Eh okey, yeah right.. som om det skulle få mig att förbättra uppfattningen om honom....

Han avslutar med:

-”Ehm... very nice to meet you!!!! I hope to see you soon again!!!”

 

Jag hoppas inte det...

Snubben går.

 

Snubben vänder i dörren och kommer tillbaka.

 

-”Ehm... I'm in 4th grade!!....”

-”??”

-”Yeah.... I just wanted to tell you that.,.. Ehm.. Yeah..”

 

Sen går han!

 

Aaaaahahhahaha!!!

Jag var tvungen att fråga Tina om hon visste vem han var och fick tillbaka att AKTA DIG!!!

hahahaha. Så, naaaeee, vi blir nog inga tighta buddies direkt... Och någon middag blir definitivt inte!!


Back in BKK

Tur i all otur är i alla fall att jag har fått byta boende. Lägenheten ser densamma ut som innan men är betydligt fräschare och ligger på 6e våningen i byggnaden bredvid. Jag kommer lägga upp bilder när jag pimpat till den lite för just nu är den rätt trist.

 

Skolan har börjat denna veckan och man kan lugnt säga att det har varit en mjukstart. Alla lektioner har än så länge bara varit introduktioner där läraren berättat lite översiktligt om vad det är vi ska kunna efter terminens slut. Verkar riktigt soft. I en av kurserna ska vi tydligen få åka på en resa till någon resort nånstans. Ingen aning om var eller när...

 

På universitetet bär alla skoluniform och det inkluderar även oss utbytesstudenter. Vit skjorta och svart kjol. Helst också svart eller brunt skärp till samt ett par pins och specialknappar som man köper till. Bildbevis kommer inom kort! Egentligen hjälper inte uniformen oss att smälta in eftersom vi är de enda blonda på hela skolan... (och då är Frida ändå brunhårig...) Jag skulle även gissa på de enda blonda i hela området. Det är inte så att folk direkt undviker att titta...

 

Att det är billigt här i Thailand är ju ingen nyhet, men en god mättande lunch på skolan kostar verkligen 25 bath. Det är typ 5 spänn. :)

 

Imorn har vi nog tänkt oss en sväng till det stora köpcentret MBK och till helgen ska vi checka läget på Koh san Road! Om tre veckor planerar vi ö-liv igen (förhoppningsvis utan ovälkomna manetöverraskningar...), då är det dags för full moon på Koh Pan Ngang. Vi ska i alla fall kika på hur mycket flygbiljetter och sånt kostar. Vore kul att komma iväg eftersom detta nog blir enda chansen att uppleva denna omtalade fest eftersom skolan annars står i vägen.

 

Hoppas allt är bra med er där hemma! Hör av er om ni har vägarna förbi Bangkok! Jag har både mitt svenska och mitt thainummer (nedan) så skicka ett mess! :)

 

+66846639574

 

Kram kram!

<!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } A:link { so-language: zxx } -->

Manetjävel

Jag kan ju inte direkt påstå att jag har haft turen med mig de här första dagarna...

En långhelg på Koh Samet. Vita stränder, palmer, ljummet vatten och en och annan bucket. Mycket mer äventyr än så var inte tänkt från början...

Troligtvis är det med taxi som man når hamnen, där båtarna går över till Koh Samet, på 2 timmar. Med buss får man räkna med dubbla tiden...
Väl framme på ön stod taxibilar (fyrhjulsdrivna flaktruckar) och väntade på att köra oss dit vi ville. Men var ville vi??!  Eh.. öööh.. Vi tar den här stranden! Typ blundade och pekade... :P

Efter ca 20 minuters puckelpistfärd genom djupa lerpölar och djungel nådde vi fram till stranden Ao Vongduern som visade sig vara ett mycket bra val!

Härlig beach. Lite molnigt dock när vi kom dit.

Kvällsgrill på stranden.Dagen efter vi kom dit ägnades på beachen med både bad och massage :) På kvällen tänkte vi festa till det lite och drog då till en annan strand som hade lite större utbud än den vi befann oss på. Där träffade vi två rätt roliga snubbar från Belgien och England. Efter tolvslaget var det födelsedagsfirande och med det blev det fyrverkerier för mig nere på stranden! Sen blev jag islängd i vattnet och fem minuter senare känner jag att något bränner till på händerna och sen flyger jag upp ur vattnet. De nästkommande 3 timmarna skriker jag av smärtan som jag aldrig tror ska ta slut. Jag har hört det ska göra ont att föda barn men jag tvivlar på att det slår det här...

"Sjukhuset" jag hamnade på saknade doktor och den enda som fanns på plats var en vilsen sjuksköterska... Några piller senare åkte vi hem och efter en helvetesnatt (JA den slog min första natt i Bangkok...) vaknade jag utan smärta. Däremot har jag nu små brännprickar på händerna som jag verkligen hoppas försvinner fortare än fortast.

Min födelsedag kunde jag ändå spendera på beachen som tänkt men i skuggan och skydd för händerna... Stranden vi var på den dagen hette Ao Wai och var verkligen jätterfin! Nästan inget folk, en mysig liten restaurang och inga motorbåtar. Riktigt nice :)Men så klart fick jag någon tummy bug av nåt slag på natten så min mage var helt uppochner. Sen fick jag feber dagen efter och mådde ännu mer skit.

Jag var lite hänging igår också men nu börjar det gå mot bättringsvägen i alla fall...
Hoppas att min teori stämmer om att börja med det värsta så man slipper det sen...

Tack så jättemycket för alla födelsedagsgratulationer!! Det värmde otroligt mycket!!!

Puss på er!


DAG 2

DAG 2

 

Efter helvetesnatten måste jag ändå säga att jag klarade mig igenom dag 2 ganska bra. Förutom att regnet forsade ner hela dan kande jag att det nog skulle kunna gå att skaffa sig ett liv här, eller i alla fall ett halvår av ett liv...

 

Besöket på skolan var ett av skälen. Universitetsområdet var verkligen jättefint. Massa växter och palmer (jag gillar palmer), fontäner, sportområden och fräscha skolbyggnader. Dr. Kom förklarade kurserna vi fick välja och annat som rörde skolan. Väldigt skönt att höra någon prata bra engelska! Dessa kurser valde jag:

 

Ethics for hospitality and tourism

Hotel and lodging management

International transportation management

Business analysis and planning

Thai cultural heritage

 

Tyvärr gick de kurser jag egentligen ville läsa på  vårterminen, men de här kurserna blir nog bra också.

 

Andra skälet till lättnaden igar är att jag får byta rum. Tills bytet sker har jag flyttat in hos Frida eftersom jag vägrar stiga in i det där rummet igen... Nu är i alla fall kacker'äckel'lackan död. Men jag antar att han har en hel drös med polare...

Det nya rummet ligger på 6e våningen  i byggnaden bredvid och ser likadan ut men betydligt fräschare och dessutom nymålade väggar och tak.

 

Svaren på mina panik-sms till Tina igar inatt var väldigt skönt att läsa. Tack Tina. Du lär få fler sådana sms..!

 

Internet kommer jag inte ha på mitt rum men går finfint att använda nere i receptionen. Ska försöka uppdatera så ofta jag kan.

 

Men nu drar jag och Frida ner till Koh Samet och ska gotta oss på beachen till på söndag!!! Mer uppdateringar kommer då!

 

Puss och kraaam

 

 


I made it...

men inte en natt till!

Efter att jag upptackt till lilla odjuret i mitt rum tog det ca 4 timmar innan jag lyckades somna och da delade kackerlackan otrivseln med tjattrande kineser som hade tvn pa hogsta volym hela natten. Nar jag antligen lyckats somna vaknade jag av varldens askovader och jag trodde blixten slog ner utanfor mitt fonster...

Nar jag vaknade pa morgonen var mina ogon svullna. Pa frund av dalig somn? Mogel? Troligtvis bade och. Ska verkligen forsoka byta rum idag!

Jag kanske verkar lite negativ men mitt forsta intryck av det har stallet har tyvarr inte varit sa bra... Men mitt motto ar ju att allt loser sig sa det gor val det aven denna gang.

Imorn har jag och Frida tankt ta oss ner till Koh Samet sa det blir nog superharligt!

Puss pa er!

Dag 1

·         Anländer i Bangkok ca halv två Thailändsk tid. Det är 30 grader varmt :)

·         En försynt thaistudent med underbett står med en felstavad välkomstskylt: Lisa Bergstöm. Han undrade sedan hur man uttalar mitt efternamn och jag fick då lite snällt påpeka stavfelet (inte för att det gjorde nån uttalsskillnad för honom ändå...).

·         En 45 minuter lång taxibussfärd tog oss till stället jag skulle bo på.

·         Frida kommer och möter mig och jag känner en lättnad över att jag hamnat på rätt plats... Även om mina förväntningar va låga på boendet blev jag inte direkt positivt överraskad.

+ stor säng

- sängen är gjord av betong. Typ.

+ rymligt rum

- även rummet känns betong-style och när man kom in möttes man av en nymålad målarfärgsdoft blandat med mögel. Yummi...

+ rymlig garderob

- det var först när jag öppnade den som det riktiga mögeldoften exploderade i näsan samtidigt som jag ser träet söndertrasat av en fuktskada i hörnet. Kläderna får ligga kvar i väskan ett tag till.

+ balkong

- eller vänta, ”kök”. Diskho finns. Utsikten följer även den betongtemat. Rätt in i en husvägg ser jag och tittar jag ner, eller nej, titta inte ner!! Inte för att det är högt utan för att det ser riktigt snuskigt ut där nere.

+ badrum på rummet med dusch

- är garanterat inte gjord för den som inte är thailändare, man är glad om man lyckas tråckla sig in och ut. Duschstrålen pumpade ut ca 10 droppar vatten i minuten. Långa duschar kommer det bli.

+ AC. Den dämpar ljudet från korridoren, intilliggande lägenheter och diverse ovälkomna prasslande djur.

- hindrar dock inte ovälkomna djur från att komma in i rummet trots stängd dörr och myggnät (se senare punkt). Det måste finnas en lönngång.

·         Efter att lämnat av mina väskor i rummet åkte jag och Frida med Oua (hur det nu uttalas..) till ett köpcenter för att handla småprylar till nya lyan. Men först blev det thaimat för 10 spänn på en liten (vad som verkade provisorisk, men så ser det ut överallt här) ”restaurang”/snabbkök, vad vet jag. Gott var det och en tia kan det ju få va värt ;)

·         Golvmopp, schampo och rengöringsmedel blev bland annat köpt och sen tog jag en välbehövlig dusch.

·         Dagen avslutades med en kvällspromenad runt huset och sedan en bit god mat och Singha som draft beer (eller drught beer som thailändarna tydligen tycker är en bättre stavning) som här serveras från kanna i ölglas fyllda med is. Ljus öl har jag hört talas om men vatten med ölextrakt?? Någon?... Hade nog gärna tagit den där Singha'n just plain.

·         Att tillägga till restaurangbesöket var att de välkomnade oss med små minisugrör och små limtuber. ”Jätteroliga” bubblor kunde man blåsa med dem, sen förstod vi att man antagligen skulle blåsa in också... Det gjorde vi inte. Don't worry.

·         Efter en väldigt intrycksfull dag blev det dags för min skönhetsömn i min skönhetssäng. DÅ såg jag den. KACKERLACKAN.

·         Om det i fortsättningen blir fler inlägg efter det här vet ni att jag överlevt kackerlacksnatten för tro inte att jag vågar försöka mig på att få ut den..!

 

Lisa is in Thailand. Lisa is confused!!!


I feel it

Lite drygt en timma kvar till take off. Jag har förflyttat mig till gaten. Och ja mamma, det är rätt gate ;)

Det är först nu som jag verkligen förstår att det är Thailand jag kommer landa i... Här vid gaten sitter lilla jag mitt bland thaitjattrande thaifolk som är ännu mindre än vad jag känner mig just nu...
Jag börjar få feelingen :)


Finland??!

Nu befinner jag mig i Helsingfors och som tur är inte för att jag kommit med fel flyg utan på grund av mellanlandning...
Tre timmar väntetid är inget att hurra för men skype och tv4 play är mina närmaste vänner för tillfället!
Fick mess av Frida som landade i Bangkok imorse och allt hade gått bra och boendet var bättre än hon trott så det känns skönt eftersom vi kommer bo i samma hus.

Hej på er så länge!

Bangkok nästa!!!!


Nu... nu... nu...

Om 6 timmar sitter jag på planet!! wiiiiiiiiiiiii!!!
Shit jag e faktikst galet nervös nu, även om jag inte riktigt vill erkänna...

Hejdåååå!!
xx

Love

En liten bild på syskonskaran som inte är samlad allt för ofta..!
Kommer sakna er!

3,2,1.....wooohooooo!!!!!!!!!!!

Måste erkänna att jag faktiskt är lite nervös nu...
Det är verkligen imorn jag åker! Har försökt packa så gott det går men det är alltid nåt man glömmer och nåt man tar med sig alldeles i onödan. Som alltid.
Men jag kommer i alla fall kunna hålla 20 kilos-gränsen. Blir värre när jag ska hem...

Lite blandade känslor så klart, just nu är jag bara trött, nervös, vill sova och åka iväg men samtidigt vill jag stanna uppe och dra ut på tiden. Hur som helst kommer det bli en grym resa, ett galet äventyr!

Jag ska försöka uppdatera bloggen så ofta det går och så fort jag kommer fram till Bangkok. Vet ännu inte hur det funkar med internetkontakt och sånt... Men håll ut och om ni vill va säkra på ett livstecken kan ni alltid skicka ett mess!

Ha det riktigt förjävligt nu i kylan i vinter så kan ni ju alltid spana in mina solbilder och drömma er bort ;)
Och om ni längtar allt för mycket är det bara och packa väskan och komma och hälsa på!!

Stora kramar från mig så länge!!!!
Love,
L

Fullt ös

Åh det va kalaaaas!!
Elin e bra på det där med kalas. Ballonger, muffins (som jag åt alldeles för många av...), chips, musiklek och en massa jäkla trevligt folk!

Värdinnan


Sen blev det utgång på Avenyyyyn, närmare bestämt på Peacock! Och jag ställer mig verkligen frågan Varför har jag aldrig varit där förut??!!?? Sjukt bra ställe! Riktigt bra musik, goda drinkar, snygg interiör och fräscha killar! Det gillar vi :)
Och så gillar vi Göte, eller Laleh som hon egentligen heter... Göteborgaren som var med nere på utbildningen i Frankrike! Grym tjej!! Snygg också!

Fullt ös på Peacock


En galen och superrolig kväll blev det, Göteborg levererar :)

Puss på er, kommer sakna er mina tjejer!!

Göteborg!

Ikväll blir det inflyttningsfest hos Elin i Göteborg!! Wohooo! Kommer bli en galen kväll med eventuell utgång :)
Årets sista höstfest!

xxx

Längtar...


Dold talang?!

Idag har jag letat bland mina dolda kunskaper och fann att jag faktiskt kan hantera nål och tråd rätt okej.
Till min nya mini behövde jag ett snyggt fodral och kom på att jag nog skulle klara av att sy ett själv.
Och jag måste säga att jag är sjukt nöjd med resultatet!

Snyggare dataväska får man leta efter.. ;)

Bröllopsfotografen

Galet spännande!

På fredag har Ulf Malmros nya film "Bröllopsfotografen" premiär och anledningen till att det ska bli extra kul att se den här filmen är på grund av ingen mindre än världens bästa Johanna Strömberg som spelar fotografens syster. För er som inte kopplar namnet har hon bland annat medverkat som synttjejen Gloria i Malmros' "Tjenare Kungen" och i övrigt är hon en väldigt god vän som jag tyvärr träffar alldeles för sällan :(
So excited!!

xoxo

Minimini

För att slippa släpa på en tegelsten ända till andra sidan jordklotet har jag idag investerat i en sån där mini-dator! Väldigt behändigt måste jag säga. För att precisera typen är det en Asus Eee 1005HA för den som vill veta... Väger endast lite drygt ett kilo och har en batteritid på 8,5 timmar inkl webcam och sånt där som det numera är på alla datorer... Nöjd e jag :) Enda nackdelen är väl att det inte går att köra in cd's och dvd's i den, men för smidigt dryga 3 lax duger den gott och väl!


En svart fick det bli, finns även i babyrosa men det var inte riktigt min style kände jag...

Men rätt söt ändå! Skulle nog dock tröttna på den ganska snart.

Roadtrip

Den senaste veckan har jag mer eller mindre fått känna på backpacker-livet då jag har gjort en liten roadtrip från Kalmar till Vänersborg via Växjö, Halmstad och Göteborg men mina tusen väskor som resesällskap...

Första stoppet var som sagt i Växjö där jag hälsade på Martina! Där hanns det med bodybalance, utgång och filmkväll (Lukas Moodyssons "Mammut", riktigt bra film!). Vi kom fram till att vi nästan inte sett varandra på ett år men att det ändå kändes som om det var igår. Skön men konstig känsla det där.

Martina och hennes kompis Josefin


Nästa stopp blev Halmstad där jag mötte upp Josefin som precis börjat känna på studentlivet! Lite sightseeing i Halmstad blev det och efter att funderat på att ta en cykeltur till Tylösand kom vi på att det var nog skönare att se en film istället. "The Beach" fick det bli, mest för att jag måste ju ha sett filmen innan jag också tar mig till paradisön...
Ingen helg i Halmstad utan fest och fest blev det! Efter en tjejförfest med Tacos och en katastrofal fotbollsmatch fortsatte festen på "Morfars" (otroligt otippat namn.. haha) och sedan på "Gastons". Galet trevlig kväll, I like Halmstad :)
Snygga Jossi

Kikar fotboll

Telefonkiosker? Finns dem??..På vägen från Halmstad till Vänersborg blev det även ett litet stopp i Göteborg där jag tog en fika med Elin! Sen bar det äntligen av hem till mamma och pappa som nu kommer få ta hand om mig en hel vecka innan jag sticker iväg igen... puh!

xoxo


TACK

Jag vill ge världens största TACK till alla er som bidrog till filmen som jag lipade mig igenom igår. Den är guld värd och det är ni också!
Jag kan garantera att jag kommer titta på den minst 100 gånger till och skratta och lipa till den lika många gånger...

Jag vill också ge ett lika stort tack till alla som jobbat på Byttan i sommar, ni är underbara!
Och till alla andra som känner sig träffade är jag så himla glad att jag fått lära känna så många härliga vänner i Kalmar,

fan vad jag kommer sakna er!!!

LOVE,
L

See you later...

Känns bra men konstigt på samma gång. Idag är min sista hela dag i Kalmar. Kommer bli jobbigt att lämna alla underbara vänner men samtidigt tror jag att jag kommer känna en lättnad av att äntligen komma bort från staden ute i ingenstans...
Jag är ändå väldigt glad att jag var här i sommar, för det var verkligen en kanonsommar. Jag kan nog lova att jag kommer och hälsar på på Byttan nästa sommar :)

Jag säger egentligen inte hejdå utan istället vi ses snart igen.
Kärlek,
Lisa

Impad!

En liten parantes är att jag är sjukt impad av Mia som lyckades trycka ner sig i barnsitsen i en kundvagn i fredags!! Bildbevis kommer här!

Puss!

En sista fest...

Tack alla som kom till min fest!! Det blev en riktigt lyckad kväll!!! Är så himla glad att så många kom :)
Här kommer en liten samling mingelbilder från min sista festkväll i Kalmar...
Kommer sakna er alla!

Love,
LTHE night

Jag är faktiskt sjukt impad av min far som med hjälp av sina tetriskunskaper lyckades få in hela min lägenhet i en hästtransport igår. Mycket cred till honom! Och till mamma och mig också så klart som hjälpte till att bära alla möbler och lådor :)
Nu har jag alltså lämnat min lägenhet på St Kristoffers väg och flyttat in i Elins lya!

Och jag är galet laddad inför ikväll!!
Dagen kommer ägnas åt förberedelser som solning, hämtning av nycklar, shopping på Ica Maxi samt diverse bullbak för att inte avslöja allt för mycket... Det blir ikväll en sista Kalmarfest på taket med alla sköna kompisar för att sedan röja loss till Club Caj på Byttan!
Det kommer bli en höjdarkväll, det kommer bli THE night.

Vi ses!!
Big Kiss,
L

RSS 2.0