Photo shooting

När jag var i Slovenien blev jag fotad av en superduktig amatörfotograf som heter Ziga. Nu har han skickat en cd till mig med några av bilderna som togs och här får ni se resultatet på några av dem:


Nöjesnyttsgalan

Igår var söndag igen. Söndag = STRAND.
Jag hamnade otippat och ovetande på Nöjesnyttsgalan som skulle äga rum på Strand. Först var det förmingel på Byttan vid fem tiden och sen åkte vi i förhyrda bussar till Borgholm. Väl där fick vi gratis inträde och välkomstskumpa. Dessutom bjöds det på mat och dryck. Verkligen jättetrevligt och nästan hela Byttangänget var på plats. Denna söndag var det betydligt mycket mer folk än förra söndagen och det var även konsert med Erik Hassle. Kvällen blev riktigt lyckad, dock missade jag bussen hem och fick ta taxi istället... Shit happens.Snabbtripp

Några dagars ledighet resulterade i en spontan sista minuten till Vänersborg för att överraska mamma och pappa som blev mycket glada för besöket! Självklart träffade jag alla polare där hemma också och eftersom sommaren visade sig från sin bästa sida blev det mycket sol och bad både på Skräcklan och Västkusten.Väl tillbaka i Kalmar igen blev det en lördagkväll med fullt ös på Byttan. Galet mycket folk och kvällen resluterade i kassarekord! Kul var det! Och det lär garanterat bli fler sådana kvällar i sommar!

Skål!

Årets första dopp i Sverige!

Jag njuuuuter av svenska sommaren just nu :) Laddar batterierna inför ett minst sagt intensivt jobb som väntar i sommar. Jag och Signe har stekt. Och jag har tagit årets första dopp!
Nån som vill hälsa på..? ;)

Söndagsnöje

Söndag kväll var det dags för utgång på Strand i Borgholm! Jag och byttanfolk Malin, Annelie, Rickard, Viktor och barchefen Thomas drog dit och röjde loss. Lite oturligt nog var det inte så många andra som tänkt samma sak så stället var typ tomt, men sjukt kul hade vi!! Dessto mer plats åt oss liksom!! Helt otippat träffar jag Simon som jag jobbade med på Kos i somras! Mycket glatt återseende! 

Det blir definitivt Strand fler gånger. Lär bli stammis där på söndagar i sommar. Halva priset. Det gillar vi. Efterfesten var det hög klass också på måste jag säga. Jag, Lukas och två grabbar till hamnade på 7-eleven här i Kalmar (ja, det finns faktiskt. typ asnära mig..?!) De två stackarna som jobbade i butiken lär nog haft väldigt roligt åt oss efter som vi mest va där och flummade och köpte en grilllad, en kokt korv med bröd, två pizzor, en kanelbulle och två mjölkpaket (?!) samtidigt som vi babblade om allt och ingenting. Vi va där i typ en halvtimme eller nåt och jag garvade nog oavbrutet från att vi gick in till att vi gick ut... Sedan kom Lukas på idén att fortsätta efterfesten hemma hos mig och för en gång skulle var jag inte trött så jag fick helt enkelt ta vara på efterfestchansen. Efter en halvtimma låg en kille däckad i min säng och en i fåtöljen. Jag och Lukas försökte tappert hålla efterfesten vid liv, men misslyckades ganska totalt och med hjälp av att hälla vatten i ansiktet på dem lyckades vi till slut få dem att vakna till och efterfesten nådde sitt slut vid fem-tiden... Kul va det! :) Peace out, xx

Firat!

Gårdagens firande började redan vid klockan ett nere vid havet där det från början var tänkt att vi skulle ha fem-kamp. Lekledaren blev dock tvungen att jobba över så det blev inga lekar. Men väldigt trevligt ändå!! Mat och dryck och schyst folk!

Midsommarkrans

Sillen, potatisen och nubben!

Folket

Sedan styrde jag och Edina upp en grillfest!!

Midsommarfina!Efter middagen och en trevlig solig kväll drog jag och Signe till en annan fest där gänget från Kalmarsundsparken var och fortsatte firandet där!

Ikväll blir det drinkblandning åt alla midsommarfestare som fortsätter firandet! Verkar som det väntas MYCKET folk!!
Hoppas ni alla hade en trevlig midsommar!!!

xx

Glad midsommar!!!

Önskar er alla en GLAD MIDSOMMAR!! Nu börjar festen :)

En bild att drömma sig bort till... midsommar Kos 08.


Pussar och kramar!

Sensation!

Nu har det hänt. Lisa Bergström har köpt en bok! Tänkte den här sommaren att jag skulle försöka ta mig igenom i alla fall EN bok. Detta kommer bli en challage eftersom läsa inte är av mina stora intressen här i livet. Men nu har jag tagit tag i mitt liv och köpt den här boken som alla säger är så bra. Återstår att se!

Wish me luck...

BTW..

Förresten drömde jag inte natt att lilla kusinbarnet Tilde inte skulle heta Tilde utan Edi (?!?) Som är Ide baklänges (?!?) Whaaat?? Denna ändring för att Tilde lät så svenskt och Edi var mer orginellt (NO DOUBT!). Där har ni nåt och fundera på Sofia och Jonas ;) haha!Glöm inte...

Om man inte sätter på locket på blendern, då blir det hallon i hela lägenheten. I HELA lägenheten...

Fyndigt!

Idag har jag fyndat!! Och det är inte ofta ska jag säga! Och det var ett STORT fynd dessutom! Vad sägs om de här festskorna för 170 istället för 600 spänn!?! Som hittat :)


Och så har jag vart så duktig att jag signat upp mig på gym. Helt otippat blev det varken friskis (som kan ta sig..!) eller Nordic (där personliga träningen kostade 700 kr I TIMMEN) utan istället Nautilus där även simning ingår och det gillar ju jag. Som alltid när man signar upp sig på gym skulle även Nautilus envisas med att ta en bild som man sedan måste stå ut med på gymkortet... SMILE!!

Observera att de tinte är vilket kort som helst utan ett SUPERKORT!!!

Ciaaaaoooo, x

Back in the bar

Första jobbpasset avklarat! Ordentlig mjukstart blev det eftersom det var tisdag och precis lagom med gäster för att jag skulle ha tid att hitta allt i baren. Nästa pass bli på lördag och då lär det bli rejält tryck eftersom det är midsommardagen!! Hur som helst var det sjukt kul att stå bakom baren igen, har saknat det en smula när jag var iväg. Jäkla trevligt gäng som jobbar där också. Det gillar vi :)

Solen fortsätter va på bra humör så idag får det nog bli stek på gräsmattan!!! Kanske lite flairträning också :) Har ju något som påminner mig om att det nog är något jag borde satsa på...

Peace out, xx

Allergichock

Det kan ju inte va okej att påbörja ett byggnadsprojekt utanför någon annans fönster sommartid??! Nu har de tydligen fått för sig att bygga ett till hus (eller nåt?) bredvid vårat vilket kommer innebara dån och väsen från grävmaskiner HELA sommaren!!!  Hoppas verkligen att de har vett att inte jobba på midsommarafton.... 

...för DÅ ska jag och Edina och annat kul folk styra upp firande med midsommarstång, grill och dryck här på St Kristoffers väg!! Sen blir det Strand i Borgholm för den som önskar! JA tack!! VIP-biljett någon??? Drygt att pröjsa 300 spänn för att gå in genom dörren... Men men, jag ska väl inte klaga.. Kul blir det hur som helst!!!

Solen har lyst här i Kalmar hela dagen! Varmt och skönt och SOMMAR! Men nu har jag kommit på varför min allergi blivit bättre de senaste åren!! Jag har helt enkelt inte befunnit mig i Sverige på somrarna..!! Allergisk mot Sverige???

Idag ska jag jobba första kvällen! Sjukt peppad, kommer nog bli en bra sommar det här :)

xoxo

Welcome to my crib

 För tillfället ser inte denna blogg mycket ut för världen, men det får duga så länge till jag har kommit på hur det där med webbdesign fungerar...

Denna blogg gjordes främst i syfte av min Thailandsresa i vinter men eftersom jag inte orkar vänta till hösten så gjorde jag den redan nu.

För övrigt är jag nyss hemkommen från en utbytestermin i Slovenien och det är även som utbytesstudent jag kommer åka till Thailand den 19 oktober!! Jag befinner mig nu i Kalmar där jag kommer bo och jobba hela sommaren. Ni hittar mig bakom baren på Byttan! Eventuellt framför baren några kvällar också... ;) 

Så om ni råkar ha vägarna förbi Kalmar (??!??) så är ni välkomna att hälsa på!! 

See ya! xx


RSS 2.0