Resfeber

Jag har många gånger frågat mig själv vad resfeber är för någonting. Jag har liksom aldrig haft det förr så det är ju svårt att veta då. Ligger man i 40 dagars feber en vecka innan man ska åka eller..??

Trots att jag vid det här laget börjar få resvanan inne, har jag på nåt knepigt vänster drabbats de senaste gångerna jag ska åka iväg nånstans av just RESFEBER.

Men nej, det är inte så att jag legat med 40 graders feber direkt.

Känns mest som en blandning av att vara stressad och nervös på samma gång, men man vet inte riktigt om det är stressad eller nervös man är och egentligen varför.

Konstigt nog blir det som sagt värre nu på senare dar även om jag tycker det borde vara tvärtom.

Jag vet inte hur mycket jag kommer hinna blogga nu de närmaste veckorna, men jag ska göra mitt bästa med att lägga in lite inlägg då och då så ni blir lite uppdaterade och får se lite bilder i alla fall!

Ett liten teaser är att jag faktiskt har anledning till att vara extra nervös den här gången, kan tyvärr inte uttala mig varför i nuläget. Men jag lovar att ni alla kommer få reda på orsaken inom kort ;)

Om exakt 1 dygn börjar min resa söderut =)

Ta hand om er allihopa och ha en riktigt skön sommar,
för det ska jag ha! :)

Puss och Kram!


Favorit i repris!

Endast 3 dagar kvar till ett kärt återseende.
2 år sedan sist, men det kommer kännas som igår när jag stiger av planet på

KOS!

Sommaren har ju visat sig från sin bästa sida här i Sverige för en gång skull och det är ju bra! Men värre är det med min stackars näsa och mina stackars ögon som HATAR svensk sommar. Idag har varit värre än någonsin och jag har tappat räkningen på antal nysningar och antal gånger jag har snytit av mig näsan. Gaaaad va drygt!!! På Kos blir det bättre, där är det bara öken och sand. Passar mig perfekt! :D

Ska framför allt bli galet roligt att träffa alla gamla Kospolare igen, i år det många!!

Nu får jag nog sätta mig i solen och skriva packlista så jag får med mig allt.

Ciao så länge!

Smirnoff Ice

Martina du är avslöjad!!!
Nu vet jag den hemliga ingrediensen som gjorde kladdkakan så oemotståndligt god!


Gulle :)

På tåget mot Vänersborg

Min resa genom Sverige börjar dra sig mot refrängen och jag sitter nu på tåget hem till Vänersborg.

 

Måste säga att jag är sjukt nöjd med min road trip och även om timingen inte matchade alla tänkta vänner så hanns det ändå med en hel del trevligt folk!

 

Som tidigare nämnt spenderades några dagar i sommarstugan på den lilla ön och jag, Marty och mamsen passade på att bada bastu för att sedan ta oss årets första svenska dopp! Vattnet va dock inte fullt lika varmt som i Thailand och Malaysia...

Stockholm några dagar senare var så klart toppen då jag blir mer och mer säker på min kommande hemort för varje gång jag kommer dit. Känns liksom galet bra att va där, och tur är väl det. Martina och jag hann inte riktigt med allt vi hade tänkt (Djurgården, Skansen, Grönan, Miss Li…), men vi hade det väldans trevligt ändå! Torsdagskvällen blev lugn med picknickmys vid Norrmälarstrand. Där träffade vi Becca!


Efter vår picknick i den gröna begav oss jag och Martina till högre höjder, närmare bestämt till Skrapan på Söder.  Och himlen därtill heter baren där uppe som serverade oss underbar utsikt och välgjorda fantastiska drinkar!

 

Och himlen därtill

Underbar utsikt

Fredagskvällen blev lite mer livad, började på Vapiano och slutade på Hell´s Kitchen. Där emellan hann vi med Hotellet, Collage, Sturecompangiet och V (där vi för övrigt fick oss en liten glimt av självaste Zlatan! Tyvärr dock ingen bild.. :P ).

 

Efter Stockholm åkte Martina hem till Växjö och jag flög ner till Kalmar! De flesta pluggpolare här har tyvärr flytt sin kos men några från Byttangänget träffade jag iaf! Oturligt nog blev jag sjuk i måndags och låg utslagen heeela dan. Dötrist. Men nu är jag på bättringsvägen!

 

Midsommar kommer firas ute på Smögen och att det kommer bli fest då, kan ju ingen undgå!

 

Skål!


Kungliga huvfudstaden

Jag och Marty befinner oss i Stockholm.

Vår road trip har tagit oss från sommarstugan i Värmland, vidare upp till brorsan och Fanny i Karlstad för att nu leva livet i den kungliga huvfudstaden!

Karlstad var inte heller så pjåkigt!! Solen visade sig från sin bästa sida så klart och god mat och dryck stod på schemat!


Promenad i solen

Båttur på "floden" i Karlstad! (vs. båttur på floden i Bangkok...)

Vi hälsade på Jonas, kusin Sofia och lilla Tilde också! Underbart att äntligen få se ungen på riktigt..! Har ju bara blivit på bilder under 1 års tid eftersom jag är ute och flänger så mycket :P


Här i Stockholm har vi gått, gått, gått, gått, gått, gått, gått och gått.
Trötta i fötterna?!
Eh.. JA..!

Shopping har varit den dominerande sysslan dessa dagar och ikväll blir fest för hela slanten!!! Kvällen kommer förmodligen börja med middag på Vapiano och sen bär det vidare till Sturecompaniet och eventuellt Hell's kitchen. Blir ball!!

Ses i dimman ;)

Puss o kraaaaam!


Hade ju glömt...

... att jag gjort ett litet fotocollage från graduation-partyt i KL.
Här kommer det:

Barnaminnen

Det e så skönt att va här i stugan på den lilla ön. Även om mycket förändrats här genom åren känns det ändå som att tiden alltid står stilla här.

Det känns som att jag fortfarande är fem år och ligger på bryggan med mammas förstora solbrillor och löser barnkorsord i mormors "Hemmets Journal". Fast nu är jag 23 och ligger på bryggan med mina egna brillor på mig. Men känslan är ändå den samma och jag löser fortfarande korsorden i mormors "Hemmets Journal", dock på någon högre nivå.

Det svenska klimatet har min kropp inte riktigt vant sig vid och jag försöker för kung och fosterland ha snälla tankar om sommartemperaturen i detta nordenland. Tröjan, strumporna och flisfilten åker av och på om vartannat och då då kryper jag ner under täcket inomhus för att värma upp min frusna näsa.

Men idag har det faktiskt varit riktigt behagligt och ikväll blir det lite chips-snask och rosé-pimpel med mamsen på altanen. Mys.

xx

Sweden Roadtrip 2010 har börjat!

Jag och mamma har begett oss upp till Värmland och första stoppet blev hos min kusin Åsa, hennes kille Dan och deras underbara kids Ida och Maja!

Jag och Ida ökar på våra jonglerings-skills

Lilla Maja gungar i takt med skrattet

Ida satsar på en elitgymnast-karriär med lite hjälp på traven =)

Mina gympatakter sitter i... eller?! :D

Så fina!


Nu har roadtrippen fortsatt till sommarstugan på vår lilla ö! På fredag kommer Martina och syster hit, mys!

Ciaooo så länge!
xxx

Sommarfest

Troligen årets fest i Vänersborg. Förfest med grill nere vid Skräcklan, mellanfest hos Jossan och fullt ös nere på Sanden. Det finns en anledning till att va seg idag... Men kul hade vi =)

Svensk sommar

Jag har verkligen timat perfekta tidpunkten att komma hem. Även om temperaturen inte riktigt når Asiatiska värmehöjder är den ändå mer än väl godkänd och sommarkänslorna är på topp!!

Vänersborg som i vanliga fall är mer eller mindre folktomt, har verkligen blommat upp och invånarna i staden har krupit ur sina vinterhål! Igår var det studentfirande för hela slanten!

Dessvärre börjar man känna sig gammal då jag knappt kände en enda människa som tog studenten i år..! Illa... Tanken var att vi tjejer ändå skulle träffas på kvällen över ett par glas vin, men nån sopade till mig med Jetlags-klubban så jag somnade kvart över sju på kvällen och vaknade kvart över åtta i morse... Riiiiktigt trött.. Men skönt att sova =)

Idag har det vart fest i solen hela dagen och den kommer även fortsätta ikväll. Vattenfestival och volleyboll-turnering har satt fart på Vänersborg och suuuuperroligt att träffa alla gamla goa vänner!
Öl, vänner, sommar och schteeeek i solen, kan det bli bättre?!

Elin och Karro

Mallan

Jossan, Elin, Jossan och Hanna


Jag gillar sol =)

GRATTIS!

Jag vill ge STORA grattiskramar till mina kära vänner i Kalmar som tar examen idag!!! Önskar jag kunde vara med er och fira!

Ha en underbar examensdag i sommarvärmen och fira ordentligt nu!!!

LOVE, Lisa

Sweeeeeden!

Jag är hemma i Sverige!

Konstigt men sant. Måste ge ett stort plus för värmen som överträffar mina förväntingar.

GILLA svensk sommar!

Kärlek, ses snart =D


RSS 2.0