Premiär!

Bartenderskolen hade premiär i Norge igår och visades på Viasat 4! För er som missade det kan ni se programmet online!

Detta är alltså det norska programmet. Det svenska har premiär den 12 oktober och kommer nog skilja litegrann från detta program.

http://www.viasat4play.no/play/233362/?autostart=true

UppOchNer

Jag har nu bott i Stockholm i en vecka, men det känns som ett halvår minst. Hela denna veckan har varit en bergochdalbana. För att göra en lång historia kort så har jag nu ingen lägenhet längre. De som står på förstahandskontraktet strulade till det så vi kunde inte bo kvar...

Nu är jag tillbaka på ruta 1 och får återigen flytta runt med mina numera HATADE väskor..!! Nästa vecka är situationen förhoppningsvis löst med ett rum i en lägenhet på Lidingö.

Hur eländigt det än kan verka så trivs jag som väntat hur bra som helst här i Stockholm. Jag har börjat jobba med Johannes på EBS och jobbar även lite extra i cocktailbaren på Hotell Diplomat. Dessutom har jag börjat träna gymnastik igen!! Numera tränar jag med Sofiaflickorna och kommer träna tre gånger i veckan, typ 3 timmar vid varje tillfälle.. puh! Jag kommer INTE kunna gå på söndag säger jag bara efter morgondagens styrke- och teknikträning!

Självklart håller jag även igång flairingen och ska börja HÅRDträna nu inför tävlingen i Oslo den 10 oktober! Jag och Johannes kommer förhoppningsvis ta hem samtliga segrar i samtliga klasser, så om ni inte vill missa detta -->
Kom till Hard Rock Café i Oslo den 10 oktober!!!!

Soooo looooong!

STOCKHOLM

En liten uppdatering kommer här för er som missat att jag äntligen efter ett antal års väntan har flyttat upp till Stockholm!

Jag kom hit i torsdags och har sedan dess letat boende som en idiot medans jag har fått slagga hos väldigt vänliga vänner =)

Men nu har jag äntligen fått tag i en lya! Förmodligen ett år framöver kommer jag nu vara bosatt i Enskededalen i en 4a tillsammans med två schysta grabbar från Skåne och Öland! Jag är ju van att bo med grabbar vid det här laget så det här blir nog bra. Mamsen och papsen får köra flyttlass till helgen för än så länge har jag bara min kära resväska...

Jobb fixade sig också och jag kommer köra septemberkursen på EBS nu tillsammans med Johannes. Ska även försöka få extrajobb på helger på någon nattklubb här i stan med bra cash =) Redan i lördags fick jag hoppa in i cocktailbaren på Hotell Diplomat på Strandvägen och fick även erbjudande att jobba på nattklubben Collage, men det krockade tyvärr med Dippan. Så erbjudande lär det nog finnas gott om!

Så nu lever jag livet i huvudstaden och känner mig, för en gång skull på väldigt länge, hemma =)

RSS 2.0