Hejdå Kos!

På söndag drar jag ifrån underbara sommar, sol och värme hem till ett regnigt (?!), kallt (?!) och höstigt (?!) Sverige....

Det här har varit en av mina bästa somrar och jag har fått väldigt mycket beröm för mitt arbete :) Och trots att jag jobbat med 15 killar och blivit härdad av allt killsnack så har jag haft världens bästa arbetskamrater. Ni har gjort min sommar!!!

Om en vecka flyttar jag till Stockholm. Jag har inget jobb och ingenstans att bo..! Men det ordnar sig... :) Vill man så går det!

Snart ses vi hemma i Sverige, och jag LOVAR att jag kommer stanna! Ett tag i alla fall... :D

Rhodos!

För att få lite miljöombyte åkte jag och grabbarna över till Rhodos i helgen! Självklart var det fullt ös från att vi åkte på fredagen till att vi kom hem på söndagen så lite slitna är vi så klart, men shiiiiit va kul vi haft!

Höjdpunkten var helt klart lördagen då vi var på Armin van Buuren. Han spelade på en sjukt nice ute-nattklubb som hette Paradiso. Alltså, vilken DJ!!!! Det var heeeelt insane!! Grymt kul att se.

Andra höjdpunkter var även våra galna förfester med Ring of Fire då vi förutom grundreglerna (inte peka, inte svära och inte lämna bordet) körde med regler som: "Prata med finsk brytning och tix", "Inte ställa frågor", "Inte säga ja och nej", "Smygdrick från andras glas", "Prata som att du är i en tunnel med dålig täckning" osv osv.... Sinnessjukt roligt!

Slutveckan nu! Jag landar på svensk mark igen på söndag den 29e!!!!!
See yaaaaa!
xoxo


NORSKA TRAILERN!!!

Nu har den norska trailerna för barskolan kommit ut!!!

CHECK IT OUT!!
http://www.youtube.com/watch?v=hsUPV15FtcA

Memories

Trots att det nu var drygt 3 år sedan som jag själv gick barskolan så känns det som igår. Fast lite mer erfarenhet har man ju förstås skaffat sig. Man vet exakt hur eleverna känner nu och hur tuff skolan faktiskt är. Vill man lyckas så är det plugg dygnet runt under en månads tid som gäller. Jag tänkte i detta inlägg bjuda på lite nostalgi från när jag själv gick EBS. Här är ett utdrag från ett gammalt blogginlägg som jag skrev då:

 

"Japp, da va forsta veckan avklarad da!

Fem minuter innan klockan ringer pa morgonen slar man plotsligt upp ogonen och en Tom Collins dyker upp i huvudet! Man rabblar drinken sa fort man bara kan: 4 cl gin, 8 cl sour mix, toppas med soda, med is, mixas, grogglas, orangeflag. Sen somnar man om...

Det slar inte fel en dag, oftast ar det ca 5 drinkar pa rad som dyker upp, man rabblar dem och somnar om...

Drinkprov varje dag pa mellan 5 och 7 drinkar, teoriprov varannan dag.

I onsdags gick vi i skolan fran nio till halv sex..! Darefter va det bara och aka hem och plugga jarnet infor megaprovet dagen efter, jag somnade kvart over ett, nastan med bockerna over mig. Sen gick vi upp en timma tidigare och pluggade innan vi gick till skolan...."

 

Här får ni även några härliga gamla bilder!

Jämför centret då...:

...och nu:

Första flairdagen 2007

Första drinken jag lärde mig: Skrewdriver (vodka-apelsinjuice)

Freepourstationen då:

Freepourstationen nu:

Mycket har hänt på 3 år. Jag kan säga att jag är väldigt glad att jag anmälde mig till majkursen 2007.

Probably the best time of my life :)


1,2,3 - fanta och rosé!

Det är lördag

Det är poolparty

Det är flairshow

Det är fanta och rosé

Kos is NICE

Btw, kom till Oslo den 10e oktober! Då ska jag tävla på Hard Rock Cafe i "Scandinavia's biggest, ever, flair show". Kommer bli awesome. Ska dit och rocka så jag behöver publikstöd!!!
Ses där ;)

Boat trip!

Snart första veckan på sista kursen avklarad. Denna torsdagseftermiddag ska spenderas på en båt! Ska bli galet skönt med lite vind och bad då vi har steeeekts på skolan idag. Det är helt sinnesvarmt här nere nu.

Imorn ska jag jobba i baren på Island igen och flairshowa lite. Blir ball =)

Tyvärr har min kamera slutat samarbeta av nån anledning så kan tyvärr inte ta några kort :( Men ni lär väl se det mesta på TV i höst ändå.. haha..

Trevlig helg på er allihop!

Peace out

Ny kurs, nya tag!

När sista filmningen blev avklarad och kamerorna stängdes av för sista gången igår var det som att ett par ton lättade från mina axlar. Även om man hade vant sig vid kamerorna och ändå kunde slappna av och vara sig själv, kändes det ändå skillnad när de stängdes av.

 

Nu är allt slut, samtidigt som det här bara är början. Jag har inte riktigt förstått tidigare, men det slog mig först igår vad den här hösten egentligen kommer innebära. Helt plötsligt kommer man inte vara privat längre utan folk kommer faktiskt känna igen en på stan. Självklart kommer det innebära både positiva och negativa sidor, men vi kommer få presshjälp och sånt så det känns skönt. På positiva sidan kommer det förhoppningsvis medföra coola jobberbjudanden och en rejäl kick in i arbetslivet.

 

Nu är mitt stora mission att hitta mig en lya i Stockholm så om ni känner någon som kanske eventuellt har en lägenhet i bakfickan får ni gärna höra av er =)

 

En månad kvar här på Kos nu, ny kursstart imorn. Då börjar ett gäng nya sopor som Dominique uttryckte sig.. haha! Då blir det inga drinkar på under 30 sekunder utan nu blir det till att lära de hålla i flaskan :P Jag kommer främst hjälpa till i baren nu och det känns jättekul eftersom flairingen är något jag redan kan så pass bra att jag inte utvecklas så mycket på den stationen. Ikväll blir det snabbt välkomstmöte för de nya 200 eleverna och fram tills dess ska jag lägga mig och gassa i poolen =)

 

Hoppas allt är bra med er alla och att ni har en härlig sommar hemma i Sverige!

Puss och kram på er!


RSS 2.0