Tomt!

Det börjar kännas lite tomt. Hade egentligen velat vänta med att ta ner tavlorna och gardinerna men allt ska ju ändå ner till slut i alla fall. Även om det känns bra att flytta från Kalmar är det ändå lite vemodigt att lämna min fina, allra första egna lägenhet... Imorn kommer päronen och hjälper mig ut med allt sen blir det tillfällig inflyttning hos Elin!!


Men först blir det utgång och idag är det som bekant onsdag vilket betyder RYMD på Byttan!! Kommer bli en riktigt bra kväll.

Ses ;)

Kom på att...

...han är himla bra den där Winnerbäck

http://www.youtube.com/watch?v=4mCTIFt6am8

Som hittat!

I ett mer eller mindre desperat försök att hitta något festliknande gick jag in på GinaTricot idag för att se vad de hade att erbjuda. Det blev ett fynd! 124 spänn för den här tjusiga festblåsan är mer än överkomligt! Matchande halsbandet är köpt i USA. Premiär för den här outfiten blir det på fredag!

xoxo

a Feeling of Fall

Jag gissar att jag inte är ensam om att ta en lång härlig höstprommenad i solen just idag! Antar att de som kan tar chansen att få ut nåt av de sista solstrålarna innan vintern smyger sig på...

Och Kalmar är fint nu.









Playa del Sol

Söndagsunderhållningen är räddad. Playa del Sol är sååå klockrent! Mia Skäringer fullkomligt briljerar i sin roll som frånskiljd mamma. Om ni missat avsnittet, gå in på svt.se och kolla webvarianten. Jag kan lova ett gott skratt!

http://svtplay.se/t/115389/playa_del_sol

Sommarlov!!

Ja jag skulle faktiskt vilja säga att mitt sommarlov börjar nu :) Sista tentan i Kalmar ever är avklarad, bara och hoppas på att resultatet inte vill att jag ska göra om skiten. Nu är jag ledig i tre veckor framåt innan jag drar till Bangkok plus en vecka till innan skolan börjar i Thailand. Så fyra veckors glid är ju soft!!
Kvällen ska troligtvis spenderas i Villan där det katastrofala men samtidigt oerhört underhållande programmet Hollywoodfruar intar tv-rutan. Om till och med tv4-nyheterna nämner detta omtalade program måste väl även jag göra det...
Sen är det packning och städning som gäller innan min anlitade flytthjälp (mamma och pappa) kommer hit och tömmer min lägenhet. Kommer nog bli lite sorgligt, men jag kan glädja mig med att världens bästa Evelina komer flytta in så jag kan ju komma och hälsa på min lägenhet om jag känner för det, och henne också så klart ;)
Men än lämnar jag inte Kalmar. Kommer först bli roomie med Elin på Esplanaden!! Wooohoooo! Sen är planen att dra till Martina i Växjö 7 oktober, Josefin i Halmstad 9 oktober och Vänersborg 11 oktober. Så får det bli!

Å det e glassiiiiiiiigt!
x

No stress...

Min fredagsmotivation höll inte riktigt hela vägen... På fredagskvällen var det tänkt att jag och Eve skulle kika Idol med lite vin men vi hamnade hos Anna och visserligen såg vi på Idol, men antalet vinglas blev lite fler än vi tänkt oss. Sen kom Ricke och sen bestämde vi oss för att gå till Harrys! Väl inne på Harrys kom vi på den brilljanta idén att bowla och Isa joinade oss också. Jag var helt klart grym de första omgångarna, men sen gick det utför och ja hamnade på en klar sistaplats... :P Men kul hade vi!! Sen hamnade vi på Cafe Corner och käkade kebab och pommes. Riktigt gott.
Jag skulle inte vilja kalla lördagen för en allt för kreativ pluggdag även om den borde vart det tycker man... Shit happens :P På kvällen var det i alla fall bra drag för då var det fullt ös i baren på Byttan!! Kul att så många kom till månadsklubben MAÑANA!
Idag kan man säga att jag mentalt har pluggat (?!). En brunch på Byttan med Carro, Matilda och Madde och en powernap när jag kom hem. Vänta, var det imorn tentan var?!... Ja just det. Fan.

xx

Oväntad motivation

Tenta i Organisation och Ledarskap på måndag, jag är för en gång skull sjukt laddad. Kanske för att jag faktiskt tycker att denna kurs är intressant och något man verkligen får ut nåt av. Bara att hoppas på att motivationen håller i sig resten av helgen också... Wish me luck.. ;)

xoxo

Galamiddag

Jag var lite orolig att jag skulle bli tvungen att ställa in middagen igår för en elak förkylning hade anfallit mig... Men som tur var var det inget långvarit så nu är jag på g igen :) Galamiddagen blev verkligen lyckad och maten smakade faktiskt långt över förväntan..! Varken jag eller Johan är ju några stjärnkockar, men kanske är det vår framtida karriär...
När alla föreberedelser var gjorda och bordet dukat plingade gästerna på dörren och det hela kändes som man hade klivit in i tv4:s "Halv åtta hos mig". För övrigt ett sjukt underhållande program där Helge Skoog ständigt lägger finurliga kommenterar i bakgrunden. Det var bara han som fattades i min lägenhet :)



Som fördrink bjöds det så klart på min personliga variant på Cointreaupolitan with a twist* som var mycket uppskattad :)


Och så här såg menyn ut. Riiiiktigt gott :)

Hela skaran samlad. Inte alls uppgjort foto med självutlösare... haha! Schnyggt!

Fina namnskyltar hade jag gjort:

Huvudrätten, vitvinsrisotto med havssvärd.

Värdarna intar efterrätten!

Härliga gäster!

En sjukt lyckad kväll måste jag säga trots att vårt planerade besök på Byttan inte riktigt blev som vi tänkt oss då vi missat att klubb RYMD bara går varannan onsdag och därmed stängde Byttan redan klockan 00. Miss i protokollet, men riktigt trevligt hade vi här hos mig i alla fall :)

Nu ska jag snörvla över pluggpapprena och försöka få in lite nyttig fakta inför tentan på måndag, som blir min sista tenta i Kalmar for ever ever ever (förhoppningsvis i alla fall, om jag klarar den vill säga...). Sen ska jag glassaaaa!!!
Jobb på Byttan på lördag och då kommer nya månadsklubben MAÑANA har premiär. Med Stjärne bakom spelaren kan jag lova bra tryck! Be there ;)

Puss å kraaam


Lyxig vardag

Jag har letat ihjäl mig för att hitta ett enkelt recept på vitvinsrisotto. För det får man faktiskt lyxa till sig med ibland :) Speciellt när man på en helt vanlig onsdag ska ordna en galamiddag för 6 personer!

Antingen verkar receptet sjukt komplicerat eller så har de i massa konstig skit som man inte alls vill ha i. Tillslut har jag nu alltså hittat ett guldkornsrecept som är hysteriskt roligt skrivet. Sjukt spännande att se hur resultatet i slutändan  blir när det typ i varannan punkt i beskrivningen står att man själv ska hälla i sig vinet... haha! Återstår att se hur detta kommer gå, men kul blir det! Dresscode är smoking alt. kostym för grabbarna och afton/fest/cocktailklänning för tjejerna. Och för att inte avslöja menyn alltför mycket kan jag lova att det kommer dofta av havets läckerheter och fräscha frukter! Fördrink hör ju till så klart och det kommer inte vara vilken fördrink som helst...

För er som är nyfikna på receptet på vitvinsrisotton, klicka på länken:
http://minbrorskokbok.blogspot.com/2007/01/risotto.html

Bon appetit!

Fyra veckor kvar...

Idag är det exakt fyra veckor tills jag sitter på planet mot en för mig helt okänd destination. Jag har tänkt tanken att jag kanske borde förbereda mig på nåt sätt?! Jag kommer garanterat stå där dagen innan och komma på att fan, jag har inte ens packat än..!
Något som jag är sjukt stolt över är att jag faktiskt fixat visumet i god tid. Till skillnad från när jag skulle till USA för fyra år sedan... Mina päron va inte alls nervösa när jag på fredagen skulle kolla om visumet hade trillat ner i brevlådan när jag skulle åka på måndagen... Allt ordnar sig så småningom hör till mitt motto och det gjorde det även denna gång :)
Men ändå känns det som om jag har tusen saker till att fixa inför Thailand men kommer inte riktigt på vad. Beror nog på att jag ännu inte riktigt fattat att jag ska åka. Det kommer jag nog inte fatta förrän jag står där ensam och vilsen mitt i stora stora Bangkok och inte har nån aning om var jag ska ta vägen...

Men allt ordnar sig,
så småningom ;)
x

Namnsdag!

Grattis då :)

Tur att jag blev påminnd, hade ju inte gått för sig att ovetande passerat denna viktiga dag..! ;)

Trötter

Det är hårt med filmkvällar. Fullständigt stänger av hela hjärnverksamheten och resten av kroppen också för den delen. Igår åt vi tacos och kikade på "Män som hatar kvinnor" hemma i Villan (Signe, Josse, Jossan och Beccas place för er som inte vet). Och idag har känts som bakisdagens bakisdag..! Pallat ta mig till stan och lunchat med min Thai-kompanjon Frida och sen släpat mig till bibblan för att gå igenom en gruppuppgift. Sen åkte jag hem och stupade i sängen och sov i tre timmar (ja, mina powernaps brukar va så långa...).
Känner mig väl en liten smula piggare nu, får se om jag orkar göra en kraftansträngning med en utgång ikväll. Kanske är bättre för mig än film...

Puss på er.

Cointreau, France

Japp då var jag tillbaka efter min lilla snabbtripp till Frankrike. Synd att vi inte hann se så mycket av Paris och Angers som vi var i, men det lilla jag hann se fick mig verkligen att vilja åka tillbaka!
10 kvinnliga bartenders från de nordiska länderna, inklusive mig, hade ju alltså blivit utsedda att få åka på en utbildning för Cointreau med samarbete med Maxxium. Tanken är att vi nu har blivit "ambassadörer" för Cointreau vilket innebär att helt enkelt lyfta fram denna apelsinlikör som främsta alternativ för Triple sec i cocktails eftersom Cointreau är grundprodukten till alla sorters Triple sec som idag finns på marknaden. Vi fick även blanda till varsin personlig variant på drinken Cointreaupolitan som istället heter Cointreaupolitan with a twist*. Förutom oss bartenders var även modejournalister från bland annat Solo och Cosmopolitan med på resan då de personligen skulle få träffa burleskdansaren och modeikonen Dita von Teese som tidigare även varit tillsammans med Marilyn Manson.

Måndagen tillbringades i Paris där vi först åt lunch på vårt hotel Mama Shelter som minst sagt var speciellt inrett. Riktigt kul att se denna annorluna design på inredningen.

Hotellbaren

Taket var fullt av olika målningar och ord

Takdetalj

Men rummen var ändå snyggast. Vi fick alla varsitt rum och här bodde jag!

Efter lunchen åkte vi till ett ställe där vi fick lyssna på en föreläsning om Cointreau. Bakgrundshistoria och annan intressant fakta om likören för att få en inblick i företaget. Kvällen var ägnad åt Dita von Teese show "To be cointreauversial" vilket var en show som inte riktigt levde upp till mina förväntingar då den stundtals var ganska seg. Väldigt mycket glitter och glamour men ibland blev det lite too much (eller too less om man ser till de få kläder de hade på sig...).
Fick tyvärr inte ta bilder under showen men så här såg det ut inne på Casino de Paris:

Innan showen var det förmingel med Cointreaupolitan och plockmiddag på Brasserie Printemps Femme, väldigt trevligt måste jag säga och galet snyggt ställe!



De andra bartendertjejerna från Sverige. Laleh från Peacock i Göteborg och Frida från V i Stockholm.

Jag och Annika, moderedaktör på SOLO

Emma, moderedaktör på Cosmopolitan och de norska bartendertjejerna Elisabeth från Fidel's Cocktailbar i Stavanger och Ingrid från KOS bar & lounge i Trondheim.

Efter Cointreauversial showen gick jag, Frida, Laleh, Annika och Kasper, Nordic marketing manager för Maxxium vidare för att uppleva Paris på en måndag kväll... Vi hamnade först på hotel Ritz som var riiiiiktigt nice!





Vi hamnade ju så klart i hotellbaren och både imponerades och inspirerades av den inte allt för billiga cocktailmenyn... Gott var det :)



Sedan bar det av till hotel Hyatt där vi än en gång fick en mycket positiv baruppevelse!


Gissa vilken som är min... Strawberry daiquiri ;) Love it.

Tyvärr blev det inte med alltför många timmars sömn den natten eftersom tåget från Paris gick tidigt på tisdag morgon. Då bar det av mot Cointreau's destilleri i Angers. Där fick vi en rundvandring på destilleriet och fick även äran att träffa Mr. Cointreau som är 88 år och sonson till grundaren Edouard Cointreau. Det var häftigt!






Mr. Cointreau


Efter rundvandringen hade vi Triple Sec-provning och sedan fick vi göra våran Cointreaupolitan with a twist*.
Jag twistade till min Cointreaupolitan med färsk passionsfrukt, färsk riven ingefära och kanel som fick en god och väldigt speciell touch på drinken.


Cointreau är den enda Triple sec som frostar sig när man lägger ner en isbit.

Baren är redo för shaking.

Och det blev läckra drinkar :)

Kalmar nådde jag på onsdagen efter att i 7 timmar suttit på ett 80km/h långsamt X2000 från Stockholm...

Så nu är jag alltså back in town, igen, och kommer vara här fram till en vecka in i oktober innan jag via Växjö och Halmstad åker hem till Vänersborg för att den 19 oktober bege mig iväg till Thailand :)

Vi ses,
xoxo

För hög decibel

Det är lördag, det är september, det är kräftskiva! Jag kan nog garantera att vi kommer uppfylla minst samma ljudnivå som förra året (då fick Josses Mangan gå ut ur köket pga migrän...). 12 tjejer i ett kök är inte helt lätt att handskas med... Men kul hade vi!!! Här är ett par bilder från förra årets partaj... Hattarna på!


Ikväll blir det även jobb på Byttan så om ni inte vill trängas med alla nollor på Kåren, kika in på Byttan och ta en drink ;)
Imorn drar det iväg upp till Stockholm igen för att tiiiiidigt på måndag morgon hinna med flygplanet till Paris.
Sjukt spännande!!!

Peace out,
xoxo

Stockholm i mitt hjärta

Det är få städer som jag känner så mycket för som just Stockholm. Och efter den här helgen kan jag inte annat än att längta tillbaka.
Låter kanske konstigt men faktum är jag längtar mer till Stockholmsflytten till våren än vinterhalvåret i Thailand...
Hur som helst, här kommer ett inlägg om helgen i den svenska huvudstaden!

Eftersom Gary har vart här i Kalmar och hälsat på team Sweden (som även han nästan ingick i när vi va i Slovenien) och skulle åka tillbaka till Skottland från Stockholm följde jag med honom upp för att visa honom staden och hälsa på Sajma och Vladi (som pluggar turism på Södertörn och var också med nere i Slovenien. Det blev en liten Slovenia reunion kan man säga).

Vi flög upp i fredags och mötte en glad Sajma på centralstationen. På kvällen blev det en liten barrunda som började på East, via Snaps för att avsluta på uteserveringen på Hiltons Eken som jag för övrigt verkligen kan rekommendera. Ganska litet, men snyggt, schyst utsikt och goda drinkar. Vladi, som jobbar på Hilton, kunde tyvärr inte joina oss fullt ut då hans pass varade hela kvällen.
Gary och Sajma.

Jag och Gary


I lördags var det sightseeing som gällde och för att få den bästa bilden av Stockholm åkte vi på en båttur i skärgården! Det var efter dessa 3 timmar som jag verkligen bestämde mig att här ska jag bo =)
Gary är sjukt laddad



Grönan =)


Guiden hade en minst sagt... speciell... frisyr..!

Vaxholm

Fjäderholmarnas krog


Efter båtturen mötte vi upp Vladi som via Gamla stan tog oss till Fåtöljen på Götgatsbacken där Sajmas bror jobbar. Världens godaste pastasallader. No doubt! Jag lär bli stammis där nästa år.
Gary och Vladi

Gamla Stan

Ministaty!

Hur söt som helst


På lördagskvällen var det utgång som gällde och kvartetten som gav sig ut i Stockholmsnatten bestod av mig, Gary, Sajma och Gabriella. För att få en ordentlig start på kvällen tog vi oss till Absolut Icebar som verkligen var en upplevelse, en iskall upplevelse...

Vinterkappor och vantar på!



Glas av is. Läckert!

Älskar denna bilden på Gabbi


Efter Icebar gick vi till Ambassadeur och dansade loss.

Och natten avslutades på White Room där jag sjukt otippat träffade på min vän Jerry från Holland som jag träffat på Kos för både ett och två år sen. Galet roligt återseende!
Sajma garvar som vanligt :)

På White Room träffade vi även på Vladis bästa vän


På söndagen var det dags för sightseeing igen! Denna gång bar det av till Globen, Vasamuséet och Gröna Lund!
Världens största golfboll? =)


400 år är ganska gammalt...



Mix Megapol hade artistjakt och även kända artister hade uppträdanden, bland andra Måns Zelmerlöw, Fibes oh Fibes!, Kim Wilde, Johan Palm och Lili & Susi.
Zelmerlöw

Fibes oh Fibes! & Kim Wilde

Det är ju inte så stor idé att gå på Grönan om man inte åker något. Och det är klart att man testar årets nykomling. INSANE! Woohoooo!

Turen som egentligen tar dryga 70 sekunder tog istället ca 5 minuter för oss för vi hade så klart turen med oss så att vi fastnade efter halva åkturen... Som tur var inte uppochner..! Riktigt nervöst! Adrenalinet efter åkturen gjorde att man typ satt och skakade och var beredd på att den när som helst skulle sätta igång igen. Sen hände det. Wooooooohooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!!!!! Man visste inte vad som var upp och vad som var ner eller överhuvudtaget var man var... Jag rekommenderar åkturen starkt! =)
Sen är ju jag ett fan av TV-serien Färjan som jag tycker är galet underhållande! Ny säsong nu dessutom! I like. Så jag var ju bara tvungen att ta en bild på mig och båten Cinderella =)

Och så en avslutande klassisk bild. Fint.


Måndagen blev chill med ärende till Thailändska ambassaden och shopping på NK. Sen bar det av till Skottland för Gary och Kalmar för mig.
En riktigt härlig helg i en riktigt härlig stad =)

I´ll be back...
xx
L

Nöjesnytt (2)

Tyvärr har det smugit sig in ett par fel i artikeln då finalen av Årets Bartender 2009 gick på Grand Hôtel i Stockholm och inte på Trädgår´n i Göteborg som är angivet i artikeln.

Nöjesnytt

Senaste numret av nöjesnytt är ute idag! Bor du i Kalmar, Växjö, Jönköping eller Helsingborg finns tidningen tryckt. Annars går den att läsa online:
http://nojesnytt.se/kalmar.html

Kan hända att jag är med på ett par sidor... Check it out ;)

xx

Stockholm

Helgen kommer spenderas i kungliga huvudstaden med främst delar av Sloveniengänget, närmare bestämt Gary, Sajma och Vladi. Antar att det blir en del sightseeing, shopping och fest så klart. Sen får jag inte glömma Thailändska ambassaden på måndag. Hann ju inte riktigt med det sist jag var i Stockholm då jag missade flyget från Kalmar efter att ha vart på personalfest... hmm... Inte helt okej... Men denna gång ska det gå vägen hoppas jag :)

Så om ni befinner er i Stockholm i helgen, slå en pling!
Puss och kram!

Ännu en spontantripp...

Jag fick ett erbjudande igår som skakade om riktigt mycket i tankeverksamheten för resten av dagen och har ännu inte ställt saker tillbaka på sin rätta plats. 14-15 september kommer Cointreau ha en utbildning i Paris och Anger i Frankrike och 10 utvalda kvinnliga bartenders från hela Norden kommer att deltaga plus vad jag antar yttterligare ett 10-tal från övriga Europa.
Jag är utvald.
Journalister från de Nordiska länderna kommer också att vara där från bland annat tidningarna Cosmopolitan, Elle och Solo. Om jag har förstått detta rätt kommer vi få information om Cointreau som produkt, marknadsidéer och dess historia vilket kommer göra oss till "ambassadörer" för Cointreau. Tanken är också att vi ska komma på en ny cocktail vars namn kommer bli Cointreaupolitan with a twist*
Detta är även ett samarbete med Dita von Teese som är Cointreau's Brand Ambassadress och vi kommer att få se hennes show "Be Cointreauversial Show" på The Casino de Paris.
Ni kanske känner igen denna reklam

Hur som helst har jag alltså tackat ja till detta erbjudande och kommer alltså åka på en liten spontantripp till Frankrike om en och en halv vecka :)

Spännande!
xoxo
L

Road trip på Öland

Enligt GPSen finns det på Öland EN väg. Så vi fick förlita oss på kartan istället och på en Ölänning som rabblade en fem mil lång lista på ställen vi kunde besöka och vägar vi kunde åka. Men eftersom vi enligt honom hade sovit för länge skulle vi inte hinna med hela Öland på en dag... :P
Själva Öland i sig är inte särskilt spännande. Lantgårdar, åkrar, ängar, lantgårdar oh åkrar är egentligen det enda man får levererat om man inte drar sig ut till stränderna och "städerna" om man nu kan kalla dem det... Men sällskapet var underbart eftersom det va girlsen som jag väntat på hela sommaren som satt i bilen! Det blev en mysig och en sån där lite lagom dagsutflykt!






Ehh..??! Och vad gör Elin?!?.... haha

Borgholm

Prövar lyckan

Elin och Josse hade turen med sig

Besök hos Marie i Borgholm

Supergulligt!


Nu är vi back in school igen och allting känns nästan som vanligt :) Fast jag läser inte med girlsen nu eftersom jag bara tar en liten kurs utöver programmet nu innan jag drar till Thailand. Organisation och ledarskap fick det bli och det verkar riktigt intressant. Läser nu med bland andra marknadsföringsettorna och turismtvåorna.
Nollningen är i full gång men jag håller mig borta och njuter av att slippa det... :) Känns som att en gång räckte för min del...

För övrigt ska Evelina ta över min lägenhet första oktober, men jag kommer vara kvar här i Kalmar en vecka in i oktober och glida runt och ta vara på sista tiden. Sen åker jag hem till mamsen och papsen i Vänersborg innan jag slutligen ger mig av mot varmare breddgrader den 19 oktober..! Wiiii!

Så om ni känner för att hälsa på mig i min lya innan det är försent är varmt välkomna innan 1 oktober!
See ya,
L

Betnér på Byttan

En av Sveriges främsta stand up-komiker entrade scenen på Byttan i torsdags. Ingen mindre än Magnus Betnér. Riktigt kul att se honom live! Lika grym som vanligt och så klart lika snygg som vanligt också...

Filmade även en bit men det blev tyvärr väldigt dålig kvalitet. För er som har missat denna snabbkäftade, kritiserande, sarkastiska och underbara snubbe bör spana in det här klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=I8L2FevPjbA&feature=related
Eller det här:
http://www.youtube.com/watch?v=q8g4HaZWe_s&feature=related

För er som vill se mer av Betnér kan jag rekomendera det här lite otippade klippet:
http://www.youtube.com/watch?v=ZbnUXqTvFRY

Peace out
x

Back in the States

Som ni kanske vet drog jag och mamsen på en liten semestertripp till USA förra veckan för att hälsa på släktingarna i Reading utanför Philadelphia. Mamma var nog en smula nervös men kände sig lugn när vi äntligen satt oss på planet efter att ha suttit och väntat vid fel gate och undrat över varför de boardade så sent...
Jag och mamsen på flygplatsen. Pratar med pappa och gör honom lite mer avundsjuk på att han inte kunnat följa med...
Släktingarna (som bor i ett och samma hus) består av min mormors kusin Dale, hans fru Kaye, en av deras fyra döttrar Pam, hennes man Joe och deras 7(!) döttrar: Jessica, Christina, Elizabeth, Brooke, Miranda, Chelsea och Melissa. Det var tre år sen jag träffade de sist och det märktes så klart särskilt tydligt på de minsta barnen, särskilt Melissa som var betydligt pratgladare som 5-åring än som 2-åring... Dale och Kayes övriga tre döttrar Barbara, Sandy och Janet + barn kom på besök dag nummer två. På eftermiddagen blev jag dock i ovanligt dåligt skick och låg och spydde istället för att vara social och trevlig när vi åkt hela vägen över Atlanten för att träffa dem... Inte riktigt okej...
Firar Janet 50 år
Och mamma 50+ ;)

Gummitanten Kaye 72 år..!  Min idol.
Lite kubb hanns med också innan jag spydde. Mamma hade släpat med spelet från Sverige och som tur var var det mycket uppskattat bland amerikanarna!
Och lite flairuppvisning på baksidan lyckades jag också med
Killarna tyckte det va lite svårt...
Efter ett dygn var jag på benen igen och firade min friska mage med lite shopping.
På fredagen skedde ännu ett kärt återseende då min vän Mia också befann sig i USA (lång story, men föräldrarna till hennes amerikanska pojkvän Andy som hon träffade på Nya Zeeland bor så klart i lilla staden Reading och just den helgen var hon inte ute och seglade med Andy utan hälsade på hans föräldrar... hmm... världen är liten). Mia hängde med oss hela helgen och det blev shopping på outlet, heldag med båten på sjön Blue Marsh med wakeboard, grillning och hopp från klippor, middag på mexikansk restaurang samt brunch på restaurangen Ranch House som Andys föräldrar äger.
Shopping
Miranda provar armband
Alla tjejerna (utom Chelsea) trötta efter en dag på outlet
Riktigt sköna sängar på IKEA...
Jag och Mia provar sofforna
Gänget
Barhäng
Jag älskar Mia's Jurassic Park-bil :) "Det känns som man kör i en djungel men på motorvägen!"
Heldag på båten. Underbart :)
Wakeboard time!!
Mia stylade :)
Jess också
Årets kort. Klockrent!
Måndagen blev höjdpunkten då jag, mamma, Dale och Pam åkte till NYC :) Mycket imponerande cred till Dale som är 81 år och körde nästan 3 timmar till NY, gick runt på Manhattan en hel dag och körde 2,5 timmar tillbaka igen..! Jag deckade så klart i bilen hem. För mig var detta fjärde gången i NYC men första för mamma och jag tyckte därför det va kul att visa henne denna fantastiska stad som definitivt måste upplevas och ses med egna ögon.



Sko-shopping!!


Ground Zero


Namn...

Bilder...


Rockefeller Center

Schyst utsikt från "Top of the Rock"

Empire State Building

Central Park

Hela gänget

Tillbaka på marken...
Sista dagen i USA tog vi det bara lugnt och avslutade semestern med en middag på T.G.I. Friday's. Efter en lyckad hemresa var vi tillbaks i Sverige igen och för mig väntade en showkväll på Byttan med ingen mindre än Magnus Betnér!
xx

RSS 2.0