Pics from paradise

Tredje veckan har dragit igång och nu börjar eleverna fatta allvaret. Har sett riktigt bra ut i baren idag och de har fått upp bra tempo! Hoppas bara det håller i sig kursen ut... De är tyvärr lite för bra på att festa...

Helgen var som vanligt galen och otroligt skönt med lite ledigt! I lördags var det poolparty på skolan med Knappen & Hakim från NRJ på scenen! De röjde loss bakom DJ-båset även inne på Club Island senare på kvällen! I söndags skulle TV-teamet gjort personlig profil på mig, men hanns inte med, får bli en annan dag. Istället drog vi lärare till vattenland och gick loss på rutchkanorna :D Sjukt kul!

Sorry att jag inte hör av mig allt för ofta. Too much going on.. :P Tyvärr inga bilder från helgen då mina kamerabatterier dog. Däremot tänkte jag bjuda på lite andra bilder från mina första veckor här på Kos!

Heeeere you gooo :)

Mackan, Robban o Krille på skolan

Jag o Palle på skolan

Strandstek :)

From the Danish crew: Henke, Hector o Lasse

Johannes, Robban o Daniel på bargatan

The Swedish crew

Jag o Dominique på Club Island

Helene o jag på Island

Steinar o Palle på Island

Amanda, Dominique, Johannes, Palle o jag på Club Upstairs

Sunset at wonderful Kos :)


Kom hit och hälsa på mig för farao! Ni missar nåt ;)

Puss o kram!

Hard Work Spirit and Soul

Snart första veckan avklarad och imorn e det freeeedag!!!

Det har vart mycket jobb denna veckan. Börjar halv 8 på morgonen, slutar 7 på kvällen. Men tiden går galet fort och det är bara kul hela tiden =)

Nu har man börjat vänja sig vid alla filmkameror och det känns ganska skönt. Känns lite roligt bara med omtagningar och så eftersom man får säga om samma sak igen och då komma ihåg vad man just sagt.. :P

TV-klassen slutar ganska tidigt på dagen men jag brukar stanna kvar och hjälpa de andra eleverna i baren och på flair för det e ju gaaaalet många elever!

Ska bli skönt att få andas ut i helgen och samla nya krafter inför nästa vecka!

Hoppas ni har det bra där hemma! Jag har skaffat mig greknummer nu så skicka gärna ett mess till:
(0030)6982801051

Puss och kram!

From sunglasses point of view :)

LOVE from KOS

Söndag 4 juli 2010

I’m back.

 

Det är nåt speciellt ändå med denna ön. Känns liksom in i hjärtat när man kommer hit. Troligtvis för alla underbara minnen man har härifrån. När jag kom hit andra gången (2008) kändes det som att det hade  gått två dar sen jag åkte därifrån 2007. Allt var precis sig likt. Nu är det två år sedan jag var här men jag tycker ändå att ”igår”-känslan borde varit den samma. Men nu känns det snarare som det var minst 7 år sen jag var här sist! Mycket är omgjort och av någon anledning hittar jag jävligt dåligt. Men det är så härligt att vara tillbaka :)

 

EBS-teamet jag kommer jobba med nu är verkligen hur bra som helst. Vi är ett svenskt och ett danskt team. Jag, en dansk tjej och 30 snygga och underbara killar. Kan det bli bättre?! Haha.

 

Idag hade vi välkomstmöte för alla elever på skolan. Alla TREHUNDRA elever. Det kommer bli helt galet. Mäktig känsla att gå upp på scenen idag till 600 klappande händer!

 

Jag vill i detta inlägg också nämna den okända detaljen jag skrev om ett tidigare inlägg som jag länge vetat om men inte har nämnt för så många. Nu kan jag inte hålla tyst längre :P

 

Av dessa 300 elever kommer det vara en ”specialklass” på 18 elever (9 svenskar och 9 norskar). Dessa elever är castade av ett norskt TV-bolag som heter Limelight och ett svenskt TV-bolag som heter Titan Television. Det kommer alltså nu under julikursen vara ett filmteam på ca 20 personer som kommer följa denna klassen under kursens gång.

 

Tre lärare är utvalda till att vara ansvariga för denna klass och jag är en av dem tillsammans med Johannes Kinch och en norsk lärare som heter Steinar Jensen. Det som filmas nu ska alltså bli en reality show som kommer heta Bartenderskolan. Detta kommer sändas som en-timmes-avsnitt i tolv veckor med start i september på TV3 i Sverige och Viasat 4 i Norge. Jag har vart så gaaalet nervös inför detta men nu när jag är på plats och träffat producent och TV-team så känns det mycket lugnare! Det kommer nog ta ett tag att vänja sig vid kamerorna men antar man inte tänker så mycket på det efter ett tag. Imorgon är det första skoldagen så nu ska jag ladda med en lång natts sömn. Ska bli underbart skönt. Det har vart jobb jobb jobb ända sedan jag steg av planet för att få färdigt alla detaljer på skolan. Men nu är allting tiptop och vi är alla sjukt laddade för 4 intensiva, roliga och oförglömliga veckor!!!

 

Peace out

xoxo


Dior

Jorå nu har jag gått och köpt en vattenfast mascara för 315 kronor!!
Dior.
Fint ska det va! Och då kan man ju ana att det ska vara bra grejer också!
Och jodå!
NO KIDDING att det var vattenfast mascara! Den var så vattenfast att den inte ens går att ta bort med remover. Så nu får jag ha på mig mascaran resten av mitt liv... haha.

Bra shit var det i alla fall. Lär räcka länge.. :P

RSS 2.0