Trailer

Nu har trailern för filmen som spelades in på finalen av Årets Bartender lagts upp på YouTube! Jag är med på hela tre hörn så... 
...check it out!
http://www.youtube.com/watch?v=rJYjExketDs
Dessutom får ni spana in nästa nummer av Nöjesnytt... ;) Ute på fredag 4 september. Och för er som inte bor i Kalmar och har tillgång till tidningen går den att läsa på webben! Klicka er in på denna adress så kan ni läsa artikeln där. På fredag alltså.
http://nojesnytt.se/kalmar.html
xoxo

Byttan Crew Party

Efter en mycket lyckad sommar avslutades säsongen med en personalfest! Innan det bar av mot okänt mål samlades vi på Byttan där alla fick var sin tröja...
"Poppe For Mayor"
Och de va alldeles för korta...
Mayor själv. 
Han var också ovetande om dessa t-shirts så även han hade tryckt upp t-shirts men med texten
"Jag bidrag till succésommaren på Byttan 2009"
Efter samlingen på Byttan åkte vi buss till Öland! Hamnade på en strand där vi hade fem-kamp (eller fyr-kamp eller vad det nu var...) 
Chefen Jonas
Trots ett otroligt tappert försök med blod, svett och tårar lyckades inte mitt lag riiiktigt ända fram till mållinjen...
Här är vårt tjusiga sandslott "Poppe Castle"
Efter äventyret på Ön fortsatte färden tillbaka till Kalmar igen och festen fortsatte på Kalmar Hamnkrog.
Ingen personalfest utan Oskarsgala och den stora vinnaren som kammade hem hela två kategorier av tre var Anna som även bjöd på skönsång :)
Och den sista kategorin "Årets kommentar" gick till ingen mindre än mig själv! Och för min omåttligt roande mening blev jag belönad en Samsung Mp3-spelare! :)
Dans blev det också!
Det blev en riktigt lyckad kväll och min tanke var att jag på måndagen skulle palla mig upp och hinna med ett flyg till Stockholm 09.20.
09.24 slog jag upp ögonen och konstaterade att "japp, där lyfte mitt flyg för fyra minuter sen..." Det var inte mycket mer att göra än att boka ett senare flyg och somna om. Skönt va det :)

Tidernas sämsta

Jag har nu utsett tidernas sämsta TV-show. Paris Hiltons new BFF. Går det göra ett sämre underhållning, om man nu ens kan kalla det det...?? Jag bestämde mig för att se ett program för att kolla vad det hela egentligen var för något men plågade mig igenom 45 minuter och då var jag nära på att stänga av flera gånger. Pinsamt dåligt. Egentligen är det tragiskt att hon måste göra en egen TV-show för att hitta en bästa kompis... 
Dags att komma ut i verkligen Paris.

Det märks tydligt på Byttan nu att högsäsongen är över. En fredag kväll och man lallar runt i baren och väntar på nästa beställning. Men lördagarna brukar alltid vara bättre och jag kan tänka mig en uppgång nu i samband med skolstarten då alla studenter flyttar hit till stan. Ikväll blir sista dagen på mitt schema sen blir det lite extratider i september och oktober hoppas jag. LIte tråkigt att sommaren snart är över. Har ju vart en kanonsommar :)

xoxo

Stockholmsflyg bokat

Skönt, nu slipper jag sitta på en buss i femtielva timmar på måndag. Flyg är ju så himla mycket smidigare.
I like :)

Hur svårt kan det va?!

Jag skulle slå en pling till US Airways för att få fråga en människa där om det finns möjlighet att jag och mamsen kan få sitta bredvid varann på flyget. Men efter att ha följt 70 000 instruktioner och knappat in 70 000 siffror samt flight nummer och datum får jag ändå inte snacka med nån verklig människa. Istället ska jag knappa in mitt efternamn (?!?) vilket tydligen inte funkade på min telefon. Sen gav jag upp och la på. Hur svårt kan det va?!Gym? Vad är det?...

Idag är det en sån där dag som jag borde gå till gymmet. Istället ligger jag i sängen och tycker egentligen att det skulle va guld att ligga här hela dan och hoppas faktiskt till och med lite på att det ska börja regna. Men om jag tänker efter kommer jag inte ens ihåg när jag satte min fot på gymmet senast, och då är det riktigt illa...
Så jag har väl inget annat val än att helt enkelt släpa mig upp ur sängen...

zzzzzzzzzz.......

Storfrämmat

Torsdagen den 27 augusti får ni palla er till Byttan. Då blir det nämligen storfrämmat av ingen mindre än Magnus Betnér! BIljetter finns att köpa på Byttan fr.o.m måndag 17 augusti.
See ya!

Karaoke

Jag har kommit på en sjukt rolig sysselsättning när man inte kan sova. Och man bör inte kunna sjunga heller för den delen, det blir så mycket roligare då. Jag letade helt enkelt upp karaoke-låtar på youtube och spelade in mina egna sånger. Tyvärr är de så gräsliga så något smakprov (hörprov..?!) får ni inte. Men även om resultatet bli katastrof var det ändå fantastiskt festligt och rekommenderas om man inte har nåt liv eller inget bättre för sig. Jag tillhör ikväll den sistnämnda gruppen. 
Idol nästa? Naaaaeeee, skulle inte tro det va.....

Gonatt

Plugg...

Jag har börjat plugga. Ja så illa är det faktiskt.
Det Ekonomiska Landskapets Glabalisering.
Klingar inte jätteskönt.
Omtenta 27 augusti.
Wish me luck...

Kanotpaddling!

Nytt kassarekord i lördags, IGEN! Och denna gången ordentligt vilket kommer resultera i en stoooor fest nästa söndag :) weeey!

Igår var det kanotpaddling som gällde! 12 pers var vi som bänkade sig i fyra kanoter och paddlade ut på stora havet.
Anna är sjukt laddad

Malin och Helena också

Och så team Kanonkanot så klart :)

Evelina och Anna fick paddla. Jag satt i mitten och solade och ansvarade för fotograferingen... 
Ön under Ölandsbron i sikte!

Vårt mål var alltså den omtalade och  så kallade enligt Ricke "Skallerön". Men särskilt läskig var den faktiskt inte...

Ricke, Danne och Niklas
Sen var det så att på hemvägen skedde en liten olycka som ingen riktigt vet HUR den riktigt gick till. Enligt Anneli satt hon och paddlade i godan ro och helt plötsligt låg hon i vattnet..!?! Ricke, Danne och Anneli lyckades alltså kantra med sin kanot mitt ute på havet och lyckades som tur var rädda det mesta av sina grejer men mobiler och kameror gillar som bekant inte vatten... 

De lyckades inte ta sig upp i den vattenfyllda kanoten igen utan fick skjuts av några i en motorbåt som var så snälla att hjälpa till.


Fina Ängö

En blöt men glad Anneli

Tillbaka efter äventyret

Anna och MalinEfter vår lilla paddeltur blev det senare på kvällen grillning på Stensö!

Cim, jag och Anneli

Anna, Mia och Cim


xoxo

Kändisfest

Efter att Henke har slutat på Byttan har jag fått ta över hans utebar så nu är det jag som regerar där :)


Himla nice faktiskt, dock inte så mycket att göra på eftermiddagen då beställningarna inte direkt öser in... Men skönt med lite frisk luft och härligt så klart när det är så här fint väder!

Evelina fick också hoppa in i baren

När det inte är så mcyket att göra kan man alltid sysselsätta sig med något annat som till exempel fotografering...

Nere vid vattnet kan man testa på livet som hamster i de här bollarna! Jag har dock inte provat än men det får nog bli en liten springtur i de där innan jobbet idag. Ser galet svårt ut.


I torsdags var det Rix FM festival här i Kalmar och efterfesten var spikad just på Byttan! Och jag fick stå i kändisbaren :) Alla tält inklusive min bar spärrades av och var till för enbart VIP-gästerna. 

Tyvärr blev det inga foton på artisterna men de som syndes i vimlet var bland andra Agnes, EMD, BWO, Sanna Nielsen och Kim från Made in Sweden. Mycket trevligt :)

Imorgon blir det kanotpaddling med crewet! Får väl se hur detta går...! Kul ska det bli i alla fall!

Hoppas ni alla har det härligt i solen nu när sommaren äntligen kommit tillbaka. Nu är det bara 10 dagar kvar till USA! Wiiiii :)
Kram på er!

Back in business

Ja då va jag tillbaka i jobbrutinerna. Fredag - 16-03, Lördag - 10-03, Söndag - 10-00. Puh! Igår var det dessutom fest efter jobbet då vi egentligen skulle dratt till sommarens sista söndags-Strand men vi räknade ut att det skulle bli så mycket folk att man inte skulle kunna röra sig ändå så det blev hemmafest hos Malin istället! Mycket trevligt! På dagen var crewet på Ölands djurpark men det blev ju inget med det för min del eftersom jag jobbade hela dan.. :(

Storfrämmat har jag fått i dagarna också! Brorsan och Fanny är här på besök och de gjorde även ett besök på Byttan!
Mojitos -alltid en favvis på Byttan


Ikväll blir det brorsan och Fannys sista kväll här så det blir till att stryra upp en liten lyxmåltid här hemma med grillspett och klyftpotatis :) 

Imorn kommer Frida och Carlo!! Weeey!

Puss
RSS 2.0