Impad

Idag har jag imponerat på mig själv genom att ha städat mitt rum och tvättat alla smutsiga kläder. Klapp på axeln.

Dessutom har jag hittat sidan tjuvlyssnat.se som jag asgarvat åt hela eftermiddagen. Vill ni ha er ett gott skratt kan jag verkligen rekommendera denna sida!

Ikväll blir det utgång på RCA! Blir nog riktigt ball!

Cheers!

Pics

Här kommer lite pics från förra veckans Bangkok-sightseeing!

Marknadsgata i China Town

Här va det skoooor!

En tur med longtailbåt på floden

Folk bor i små hus på pålar


Vissa är helt fallfärdiga...

Hur otippat är inte det här???


Det finns fina byggnader utefter floden också!




Och här har vi Hilton Millenium med den runda skybaren "Three Sixty Bar"

Jag och Frida åkte upp till 31:a våningen där vi tog ett par drinkar och kollade ut över ett mäktigt Bangkok



Riiiktigt goda drinkar som för övrigt grabbarna på Flow ligger bakom

Baren by day and night

Bangkok by night







Hurra hurra hurra hurra!

GRATTIS Brorsan på födelsedagen!!!

Jul på Thai-vis

Första julen utan snö är ju en drastisk överdrift, men däremot har jag haft min första jul utan kyla och med 30 grader varmt och sol istället!

Julkänslan fanns ju inte riktigt, men jag och Frida försökte så gott vi kunde.

Vi började firandet i onsdags då vi gick på bio och såg filmen "Avatar". Jag är sjukt imponerad över grafiken och filmmakarnas fantasi. Jag antar att det är en film som definitivt är bäst att se på bio, då de storslagna miljöerna och specialeffekterna inte skulle få samma djup på en tv-skärm. För min del var det lite för mycket tv-spelsinspirerat den sista timmen, men i övrigt en väldigt välgjord och sevärd film!

På julafton startade vi dagen med Thai Chi på gymmet och sen tillbringade vi ett par sköna timmar vid poolen. Sen drog vi iväg till ett Spa som ligger precis där vi bor och lät oss bli ompysslade i 3 timmar med helkroppsmassage och ansiktsbehandling!



Vi hade tänkt oss någon form av utgång på kvällen och för att bli riktigt snygga åkte vi till ett köpcenter här i närheten och blev sminkade av en sminkör på MAKE UP STORE.

Snygga blev vi!


Vi blev bjudna på en liten julfest hemma hos en svensk kille, Andreas, där det bland annat var dukat med glögg och lite provisorisk svensk julmat..!
Johan och Ricke lagar pulve.. ehm.. potatismos.. :P

Litet julbord

Lite senare begav vi oss till Q Bar.
Julhatten på!


Någon sovmorgon blev det dock inte då jag hade min sista midterm exam idag. Denna gång i mitt favoritämne e-business. Som jag anade bestod provet av korta frågor med svarsalternativ. Uteslutsningsmetoden is the shit.

Nu kan jag äntligen njuta av jullov!!! Längtar järnet ner till Koh Lipe! Ska bli grymt härligt att få leva lite ö-liv ett tag! På tisdag bär det av! Wiiiiiiiiiiii!!

Hoppas ni alla hade en mysig jul! Lite dumt av mig att lyckas pricka in att missa året då det faktiskt är snö på julafton... Julen är ändå speciell och jag saknar er därhemma!

Happy holidays till er alla!
xx


GOD JUL!!!!!!!!




Kära Tomten...

Jag har ändrat min adress i år. Bor nu på 70/919 Prachachuen Rd i Bangkok så du inte blir förvirrad och åker vilse med renarna imorn! Har du inte tid att svänga förbi, kan du väl i alla fall ropa God Jul eller slänga ner en dvd med Kalles Jul vid tre-tiden. Hade vart bussigt. Förstår om du inte stannar länge, antar att renarna inte är så förtjusta i värmen. Jag ställer ut lite isvatten på balkongen i fall att. Tyvärr har jag ingen gröt att erbjuda men kanske ris i vanlig form går bra?

Glöm bara inte bort min kära familj och mina underbara vänner. De betyder mycket för mig förstår du!
Ge dem mycket kärlek och hälsa dem en riktigt GOD JUL från mig!

New look

Idag tänkte jag flasha till det lite med att byta ögonfärg och har därför skaffat mig ett par bruna linser!

Eftersom jag aldrig i mitt liv provat linser innan var det inte helt lätt att få in de små jäklarna. Ett ANTAL minuter, tårar och svordomar senare fick jag de till slut på plats!

Tyvärr blev det inte så stor färgskillnad mot vad jag redan har, så köpet var inte lika lyckat som jag tänkt mig... Men lite syns det i alla fall. Och 450 bath (90 spänn) är ju helt överkomligt för ett par 2-månaderslinser!

Syns kanske inte jätteväl på de här bilderna, men nåt åt det här hållet blev resultatet i alla fall...



Förresten hoppas jag att ris är jävligt nyttigt

Andra "tentan" avklarad. One to go!

Pga av tidsbristen igår speedade jag upp pennan ännu mer idag. Men det visade sig att "true and false"-frågorna och "ringa-in-det-rätta-svaret-frågorna" gick betydligt fortare att svara på, så efter 45 minuter lämnade jag klassrummet...

Något som är lite lusitgt är att det finns "regler" för hur man ska vara klädd när man kliver in i tentasalen. Skoluniformen ska så klart vara på. Helst ska man ha pimpat upp den med extra fina knappar, pins och skärp i midjan. Dessutom måste man stoppa in skjortan i kjolen. Dock är de lite olika petiga med det där, igår var det ingen som brydde sig medan jag idag fick en liten men bestämd tillsägning om att stoppa in skjortan. Motivet var "vi tar det här seriöst" (??!!???). Som om det skulle vara seriöst och sitta och skriva en låtsastenta med "true and false"-frågor??!!....

Efter provet gick jag och Frida och käkade. Det blev som vanligt favoriten "chicken cashewnuts" som jag knappt behvöver beställa längre eftersom de som står i kassan redan på lång väg innan jag ens hunnit fram förstår att det är det jag vill ha :)

Pga mitt stora intag ris i det här landet hoppas jag att det är jävligt nyttigt.

xx

Fjärde advent

Tiden går galet fort! Missade att det va fjärde advent igår så det sista ljuset i min fina ljusstake fick tändas idag istället! Mysfaktor med Enya i bakgrunden :)

Skrivkramp

Pennan glöd (glödde? vad säger man??...) under 1 ½ timma kan jag ju säga! Hade de tänkt att man skulle svara utförligt på frågorna, skulle man nog fått liiiiite längre tid på sig..! Det va tur att man kunde frågorna som ett rinnande vatten, för tid att tänka fanns inte...

One done! Two more to go!

Peace out

Bättre sent än aldrig

Kylskåpet jag fick för typ 3 veckor sen (4? 5?) har fungerat bra trots att det va lite rostigt här och var... När jag fick det bad de om ursäkt just för att det va rostigt och lovade att jag skulle få ett nytt om ett par dagar. "Ett par dagar" betydde tydligen en månad senare, för idag knackade de på min dörr och kom in med ett nytt kylskåp!

Bättre sent än aldrig :)

Idag har jag min första midterm exam och jag sitter och kollar bästa resväg ner till Koh Lipe... Det är ju alltid så att det är roligare med allt annat än att just tentaplugga. Men jag är inte speciellt orolig ändå. Det är skillnad på att sitta i en tentasal i 4 timmar hemma och 1 ½ timma i Thailand...

Anledningen till att jag tycker det är mycket roligare att kolla resväg ner till Koh Lipe är att det är på denna paradisö som jag kommer fira nyår! Jag kommer där nere möta upp Niklas (som var här i Bangkok för några veckor sen för att sedan dra vidare till Bali) och hans polare 29 december och vara där en vecka ungefär. Kommer bli riiiktigt glassigt!!!

Robinson-ö? :)

Bra eller dåligt..?!

Jag har idag inom loppet av 3 timmar lyckats låsa in min nyckel i mitt rum 2 gånger, samt även extranyckeln...
Bra eller dåligt?...

Hustomten fixar så klart (försöker fortfarande kommunicera med mig på thai och tror fortfarande att jag fattar vad han säger) och jag kunde tillslut komma in i min lya.

Event time

Då var två event avklarade denna veckan!

I torsdags jobbade jag på Nest som är en rooftop bar tillhörande Le Fenix hotel. En privat födelsedagsfest  hölls där och jag stod bakom baren och blandade drinkar och kastade lite flaskor! Skulle tagit lite bilder där ifrån men hade så klart glömt minneskortet hemma. Typiskt.

Igår drog jag iväg med Flow och Hyde & Seek-gänget ner till Bang Suan som ligger mellan Bangkok och Pattaya. Det var ett event för Mercedez Benz och festen hölls vid poolområdet på ett hotell! Temat var Baywatch! Vi var fem pers i baren och stod på varsin station så jag behövde endast pumpa ut en sorts cocktail så det var riktigt soft! Det var full fart på partyt och ett antal överförfriskade personer tog sig ett dopp i poolen senare under kvällen...

Hela gänget blev tillsopade av tröttklubban redan på ditvägen...

Väl framme, Thomas checkar läget.

Schyst poolområde!

Så kallade "PG's" (Pretty Girls...) övar dans performance inför kvällens fest. Ledsen brudar, men ni va nog de sämsta dansarna jag sett på länge..!

Preparing the bar

Thomas och jag testar kvällens drinkar

Min station med drinken "Swimming Savior"

Action



Nu i helgen är det faktiskt lite otippat pluggning som gäller..! Haha.  "Tenta"-vecka nästa vecka. Får ta och försöka satsa på full pott ;) Det kan ju inte va ett omöjligt mission liksom...

Hoppas allt är bra med er där hemma i snödrivorna! Kasta några snöbollar åt mig med! :D
Puss o kram!


Fan vad jag e bra!...

Då var man bäst i klassen!

Poängen på provet är inget jag egentligen vill skryta över men att lyckats bli bäst i klassen på hela 7 p av 10 är rätt bra jobbat... Applåd fick jag dessutom! Haha! Frida kom på en ärad andra plats med 6,5. Vad hade alla andra miffon skrivit på provet liksom?? Så svårt är det inte att svara på lite hotellfrågor och jag kan nog säga att om jag hade läst igenom föreläsningarna 3 gånger istället för 2 hade jag nog kunnat pussla ihop full pott. Som tur var var detta bara ett litet test inför midtermsen nästa vecka, då jäklar blir det 100% som gäller!!!

Bäst att dyka ner i böckerna genast..! Nåt plugg ska jag väl ändå kunna säga att jag åstadkommit denna terminen...

Woohoooo!


Nya uppdrag

Det är i alla fall tur att man även träffar lite seriösa människor på den här Thailandsvistelsen.

Det är dags för Flow Cocktail-jobb igen och denna gång på ett event för Mercedez Benz alldeles utanför Bangkok. Kommer bli riktigt ball!

Dessutom ska jag shaka lite drinkar imorn också bakom baren på en privatfest på ett ställe som heter Nest här i Bangkok!

Imorn blir det även en tur till Immigration center för att fixa med mitt visum.

Puss på er

Chockad!

Som jag tidigare nämnt är kurserna här på skolan mer eller mindre ett skämt. Det största skämtet av de alla är E-business!

På alla lektioner står läraren och pratar entonigt i microfon medans eleverna sitter och snackar (högt) med varandra. Ibland skrattar (hulkande ljud) läraren till åt sina egna skämt och fortsätter sedan med "anyway...sooo...". På fredagar när vi har workshop och ska lära oss hur man gör en egen websida får vi bland annat lära oss hur man markerar en text (sätt pekaren vid slutet av meningen och dra musen över texten. För er som inte vet alltså...) och hur man sedan kan flytta texten till ett annat ställe (kopiera, klistra in...).

Jag har nu vant mig vid att acceptera faktumet att svårighetsgraden på denna kurs inte kommer bli högre än så här.

Men idag var nog droppen.

Vi skulle ha en grupp-presentation inför klassen om en business idé som vi kommit på. Som jag nämnt i tidigare inlägg bestod min grupp av favoriten USA plus två någorlunda normala kineser. Efter att förra veckan kommit på vad vi skulle skriva (jag lade fram en idé men blev överkörd av USA, så det blev till slut hans idé så klart. Jag orkade inte heller lägga nån energi på att motarbeta honom...) tog USA på sig ansvaret att göra hela powerpointen. Soft, då slipper vi andra liksom..(grupparbete?!). Med ödet i hans händer fick jag som tur var se vad han hade åstadkommit innan lektionen började. Han hade även gjort en lista på vem som skulle säga vad.

Redan här var ju nivån sjunken ner till golvet eftersom exakt det vi skulle säga var det som stod på slidsen (brukar ju annars bara vara punkter för att underlätta för lyssnaren), det vill säga en roman på varje slide.

Under presentationen var det så klart ingen som lyssnade, inte ens läraren som satt och pratade i mobiltelefon..! Jag skojar inte. Det kändes som att prata in i en vägg och jag var sjukt nära på att lägga ner mina papper och ta mitt pick och pack och gå. Det hade ändå inte gjort nån skillnad.

Våran grupp var först ut. Vad som sedan presenterades vet nog inte ens studenterna själva. Uppgiften var att presentera en affärsidé (alltså en egen). ALLA hade missat den lilla detaljen. En grupp stod och pratade om nån jävla (ja, man får svära när man är arg) docka som ändrade ögonfärg när man drog i ett snöre och deras business idé var att sälja denna redann uppfunna existerande docka online som redan går att köpa online... En annan grupp stod och pratade om VICHY (ni vet hudvårdsprodukter), dock inget om de skulle sälja det eller hur...

Behöver jag ens nämna att alla stod och läste innantill?? Behöver jag ens nämna att det de sa och det som stod på slidsen var kopierat direkt från Internet??

Sedan terminen började har vi gått igenom 10 kapitel (vilket innebär typ 3 sidor från varje kapitel). Nästa vecka ska vi ha midterm exams. Logiskt nog borde provet vara alla kapitlena. Så klart kommer det endast vara på de FYRA första. Och enligt lite insider information (Tina) vet jag att många av frågorna kommer vara 1X2-frågor...

Jag var rent utav chockad och dessutom arg när jag gick ut från lektionsalen. Visst uppskattar jag lite plugg och mycket fritid för lättförtjänta poäng, men det här är inte okej!!!

Santa Lucia...

Då var det Lucia och tredje ljuset är tänt!



Julstämningen är på topp i Thailand..!

I wish...

Ny layout

Försökte ändra layouten här på bloggen, men lyckades bara byta bild... Nån som kan?!

En helt vanlig torsdag...

I torsdags var det allmän helgdag här i Thailand vilket innebär att vi var lediga från skolan.

Jag och Frida åkte in till China Town för att strosa runt lite. Blev dock inte särskilt överraskade eftersom China Town ungefär ser likadant ut i alla städer. Men väldigt trevligt ändå! Vi hamnade på en marknadsgata där det knappt gick att ta sig fram gåendes, ändå tyckte de det var en väldigt bra idé att försöka ta sig fram med både mopeder och bilar. Och det är ju inte så att de kör särskilt långsamt heller..!

Vi trodde att vi hade hamnat i skoparadiset, men det verkade så klart bättre än vad det var.  Minimum köp av antal skor i en butik var 6 par... Även om priset var väldigt överkomligt kändes det onödigt att plocka på sig 5 par extra halvfula skor när man egentligen bara vill köpa 1 par...

Efter ett par timmar hamnade vi vid hamnen vid floden och hoppade på en long-tail båt som tog oss på en timmes båttur. Verkligen värt att se då det känns som en helt annan stad när man puttrar omkring bland små hus som är byggda på pålar ser mer eller mindre ut som om de kommer rasa ihop vilken sekund som helst... Mindre fachinerande var när vi såg barn som badade i floden. Jag skulle nog tveka att ens stoppa tårna i det där vattnet...

Båten släppte av oss vid Hilton Millenium där vi åkte upp till "Three Sixty Bar" på 31:a våningen. Enorm utsikt över Bangkok och riktigt goda cocktails!!

Dagen avslutades med middag på en liten enkel thai bar/restaurang vid floden innan vi satte oss i en taxi och åkte tillbaka hem.

Det är det här som är så häftigt med Bangkok. Ena stunden åker man båt bland pål-hus (heter det så..?!), nästa stund trängs man på en marknad för att minuterna efter sitta på en takterrass med utsikt över vad som där uppe känns som en tyst, lugn och stilla stad...
Bangkok är kontrasternas stad, utan tvekan.

Bilder från dagsturen kommer senare.

I fredags var jag galet trött så jag slocknade klockan 9 på kvällen (!) och vaknade 8.30 (!) på lördag morgon! Välbehövlig sömn.

Igår var det lördagkväll och partaj på schemat. Jag och Frida gick först till "Nest" som är en riktigt schyst takterass-bar där det är perfekt att sitta och chilla med en drink att starta kvällen med. Där träffade vi
ett gäng trevliga människor och begav oss senare vidare till "Bed Supperclub" där det var mer ös än förra gången vi var där och jag gillar verkligen stället! Riktigt bra musik!

Idag är det lucia och så värst mycket luciafirande blir det inte här tyvärr... Hade vart galet gott att smaska på lite lussebullar och pepparkakor!!! Men jag får väl nöja mig med fruktståndet nere på gatan...

Hoppas i alla fall att ni har ett riktigt mysigt luciafirande där hemma!!!
Saknar er!
Puss och kram,
L

Välkänd remix

Idag efter dansklassen gick jag in i gymmet och strechade. När jag kommer in hör jag att de spelar julmusik i upptempo -på svenska! "Tip Tap" följdes av "Vi komma från pepparkakeland" och Just D's klassiker "Mer jul". Jag blev ju bara tvungen att sätta mig på en spinningcykel och trampa järnet nynnandes på härliga välkända favoriter!

x

Lekparken :)

Man blir alltid som ett barn på nytt när man får springa runt bland åkattraktionerna på en nöjespark! Jag och Frida åkte nog det mesta på Siam Park igår men favoriten är ändå den här!

Grymmast!
Inte vidare värst grym var dock den första rollercoastern vi åkte. Den har precis samma bana som HangOver på Liseberg hade, fast man åker på rälsen istället för under den.  Eftersom jag diggade HangOver tänkte jag att jag skulle gilla denna också, och det hade jag nog gjort också om jag hade suttit fast...!
När man sätter på sig säkerhetsgrejen man har över sig brukar den ju oftast va lite lös innan attraktionsgubben kommer och trycker till den precis innan åkturen börjar. Men tydligen gick den inte trycka till hårdare!! Jag brukar inte va särskilt nervös när jag ska åka, förutom det där vanliga pirret så klart. Men den här gången var jag skitskraj och va typ säker på att jag troligtvis inte skulle sitta kvar i stolen när turen var över... Lyckligtvis satt jag säkrare än jag trodde och kunde med en lättnads suck kliva ur tåget när åkturen var över...

Något som är helskumt med Siam Park är att man inte får någon riktig nöjespark-känsla. Parken är stor, i och för sig under uppbyggnad, men ändå stort utbud, häftiga åkattraktioner och riktigt nice vattenland med världens största vågpool (Guinness World Records). Men det finns inga människor där!?! Självklart är det sjukt skönt att slippa trängas och köa, men det är ändå människorna som gör stämningen! Man hör inget sorl av prat och skratt och väldigt få skrik från attraktionerna, det är typ tyst förutom lite konstig tivolimusik som spelas i bakgrunden. Lite läskig stämning faktiskt! Hur som helst rekommenderar jag att åka dit! Vem vill inte ha en hel nöjespark för sig själv?! :)






Söndagschill

Idag var det tänkt att jag, Frida och Paully skulle till Tigertermplet men Paully fick förhinder så det blev inget. Istället drog jag och Frida in till Lumpini Park och chillade vid den lilla sjön. Lumpini Park är som ett litet Central Park, mitt i stan men ändå lugnt och skönt.



Kompis :)


Imorn blir det nog Siam Park igen! Blir kul med lite rollercoasters och sol i poolområdet!

xoxo

Andra advent

Mys!

Roligare har man haft för sig en fredag eftermiddag...

Idag är det fredag vilket är lika med eventuell utgång. Får dock se om jag pallar, inte helpepp på partaj idag.

Nere på gatan spelar de en skiva som har gått på repeat nu den senaste timmen tre gånger.

Jag ska nu fortsätta min helgstädning som fick ta en paus när min dusch gick sönder. För att det inte skulle spruta vatten i hela badrummet var jag tvungen att stå och hålla för ventilen. Som tur var ringde Frida och hon fixade hjälp (som kom en halvtimma senare... så där stod jag, försökte underhålla mig själv med att spela Snake på telefonen...). Hustomten som kom fixade duschen, snackade thai med mig (jag gjorde som thailändarna gör när de inte fattar: låtsades som jag förstod vad han sa, nickade och log) och sen verkade han klaga på att mitt badrumsgolv var halkigt..?! Sen muttrade han mer thai och gick.


Dream team

Att kurserna på skolan inte har någon vidare universitetsstatus är ju inget nytt. Dagens lektion i e-business tog nog ändå priset.

Vi öppnade ett dokument i ett hemsideprogram som jag dock inte minns vad det heter. Hur som helst, även om man inte skulle få det förklarat hur man ska gå till väga kan man nog efter ett tag själv räkna ut vilka ikoner man ska klicka på. Men det är ju ändå schyst att man får det serverat liksom. Men att läraren tar sig tid att berätta hur man markerar en text (sätt markören i slutet av det man vill markera och dra sedan med musen över meningen, för er som inte vet...) för att sedan göra den kursiv (klicka på ikonen med I, för er som inte vet...). Man kan ändra färg på texten också! (markera, följ ovanstående förklaring, klicka sedan på vilken färg man vill att texten ska vara i, för er som inte vet...)

När lektionen var slut frågade jag min kinesiska granne Laky om han var med i nån grupp till grupparbetet vi ska göra om två veckor. Han är den som är mest normal i klassen och är riktigt schyst även om han inte pratar så bra engelska. Han svarade att han redan hade en grupp men att jag gärna fick vara med. Till min stora förfasan är ingen mindre än min egna favorit USA med i gruppen..! Jag kommer avlida!! Jag ska göra ett grupparbete med USA, det händer inte. Tänk positivt Lisa, tänk positivt. Kanske kan jag få ett annat intryck av honom under denna tid... Åh.. nej... Jag kommer verkligen avlida.


Observationer

  • Thaistudenterna går långsamt. Väldigt långsamt. Väldigt frustrerande när man har bråttom till skolan.
  • En bestämd tid är inte bestämd. Alltid senare.
  • Tystnaden i hissen är total, förutom thaistudenternas fnissande när jag och Frida befinner oss i hissen.
  • Engelskakunskaper existerar inte där vi bor.
  • Hello Kitty är omåttligt populär! Man ser den lilla barnsliga (ja, den är barnslig) katten överrallt, till och med på registreringsskyltar på bilarna.
  • Thailändarna har väldigt svårt för att säga R. Det blir gärna solly istället för sorry.
  • Jag har nog vant mig vid värmen. Jag tyckte det va kallt i Macau där jag gissningsvis skulle lägga temperaturen på 25 grader.
  • Thaitjejerna har alltid stylat, snyggt, välklippt och glansigt hår. Varför har inte jag det?
  • USA och Belgien har verkligen inte många hästar hemma. Belgien erkände till och med idag att han var stupid.
  • Det är tydligen okej att bilda sig en egen körfil på motorvägen.
  • Vissa tjejer är inte tjejer.
  • Thailändarna nickar alltid glatt och säger ja, även om de inte förstår vad man säger och menar. Därför är man aldrig riktigt säker på om man får det man vill eller hamnar där man ska.

Fashion Flair in Macau

Det var tyvärr inte så mycket vi hann se av själva Macau under det knappa dygnet vi befann oss i staden, men vilken upplevelse!



Jag och Dannie landade vid ett-tiden i Macau igår och checkade in på 5-stjärniga MGM Grand.

Mitt rum var inte att klaga på :)



Eventet vi skulle va med på var en privat fest som Louis Vuitton anordnade för inbjudna gäster. Det var en invigning av LV's nya 3-våningsbutik i ett splittert nytt köpcentrum i samma byggnad som vårt hotel.



Innan festen började fick vi ta en kik på butiken och terassen där festen skulle vara, hur baren var uppbyggd osv. Sjukt nice view från terassen. Inte varje dag man står bakom baren i sån här miljö!



Halv sju började vi vårt pass och gästerna kom nån timma senare. Vi hade det riktigt soft för vi behövde bara göra två olika sorters drinkar (Metal och Vesper Martini) och servera Champange. Så det blev en del flair och show vilket uppskattades bland gästerna!

Dannie värmer upp innan festen drar igång








Festen var slut vid halv ett-tiden och eftersom man inte är i Macau varje dag måste man ju passa på att festa till det och spela på casino! Till skillnad från Dannie hade jag turen med mig och vann tredubbla insats! Nöjd e jag :)

Det blev en väldigt intensiv resa och så värst mycket sömn hanns det inte riktigt med, men det var verkligen sjukt roligt och en riktig upplevelse! Hoppas det blir fler spännande event framöver :)

xoxo

A touch of Christmas

I lördags var jag och Frida bjudna till SWEAs julfirande inne i Bangkok. Trevligt med lite julkänsla och god mat men man kan ju lugnt säga att jag och Frida drog ner medelåldern i smula...




RSS 2.0