Fashion Flair in Macau

Det var tyvärr inte så mycket vi hann se av själva Macau under det knappa dygnet vi befann oss i staden, men vilken upplevelse!



Jag och Dannie landade vid ett-tiden i Macau igår och checkade in på 5-stjärniga MGM Grand.

Mitt rum var inte att klaga på :)



Eventet vi skulle va med på var en privat fest som Louis Vuitton anordnade för inbjudna gäster. Det var en invigning av LV's nya 3-våningsbutik i ett splittert nytt köpcentrum i samma byggnad som vårt hotel.



Innan festen började fick vi ta en kik på butiken och terassen där festen skulle vara, hur baren var uppbyggd osv. Sjukt nice view från terassen. Inte varje dag man står bakom baren i sån här miljö!



Halv sju började vi vårt pass och gästerna kom nån timma senare. Vi hade det riktigt soft för vi behövde bara göra två olika sorters drinkar (Metal och Vesper Martini) och servera Champange. Så det blev en del flair och show vilket uppskattades bland gästerna!

Dannie värmer upp innan festen drar igång








Festen var slut vid halv ett-tiden och eftersom man inte är i Macau varje dag måste man ju passa på att festa till det och spela på casino! Till skillnad från Dannie hade jag turen med mig och vann tredubbla insats! Nöjd e jag :)

Det blev en väldigt intensiv resa och så värst mycket sömn hanns det inte riktigt med, men det var verkligen sjukt roligt och en riktig upplevelse! Hoppas det blir fler spännande event framöver :)

xoxo

Kommentarer
Postat av: Mia

Inte helt fel extrakäck.. :)

2009-12-02 @ 16:57:44
URL: http://miatravel.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0