Cocktail shake in Bollywood

Då bär det av med Flow igen!

17 april är det åter Indien som står på schemat.
Denna gång till Bombay och självaste Bollywood! Det blir stekigt och kändistätt så jag får väl plugga på de indiska skådisarna... hehe...

Ballt!!!

Langkaaawiiiii

Då va min lilla Malaysia-trip över och jag måste säga att det e sjukt skönt att va tillbaks i Phuket igen!

Tanken var ju att jag skulle glassa på en båt i 10 timmar ända här i från Phuket ner till Langkawi.
Så blev icke fallet.

Det började med att jag blev väckt typ en timma för tiden för att chaffisen som skulle hämta upp mig inte fatta var han skulle..! Tydligen blev det bråttom också så min frulle blev en toast på 7/11. Tur att jag inte visste då att den toasten skulle bli min enda matinkomst på resten av dan... :P

Att minibussen inte var på väg mot piren i Phuket Town förstod jag först när bussen körde över bron till fastlandet. Första tanken var så klart att jag klivit på fel minibuss, men tydligen skulle jag inte gå på någon båt förrän vi va nere i Trang!!! Och den resan skulle ta drygt 4 jävla timmar.
Jag var INTE munter.

Om man dessutom har festat kvällen innan och sätter sig och rättar prov i en minibuss som skumpar på en slingring grusväg i bergiga Krabi, fixar inte riktigt magen det.
Då spyr man.
Tur att man hade en påse till hand i alla fall.
Chaffisen va snäll och stannade bussen, lät mig kliva av och spy lite till och gav mig sedan vatten.

Väl på båten tog jag fram stekaroljan och pressade framme i fören. Galet fina öar där nere. Kameran hade jag i huggsta hugg men SJÄLVKLART gick den inte sätta på då jag SÅ KLART hade glömt batteriet som låg kvar hemma i laddaren...
Ååååååh, typiskt!!

Efter en resa på ca 10 timmar var jag äntligen framme i Langkawi. Passet blev stämplat och allt gick som det skulle. Blev visad ett guesthouse där jag betalade ca 80 spänn och det va ju överkomligt tycker jag!

Kvällsmaten blev en äcklig moussaka på en arabisk restaurang med tort pitabröd till. Sen gick jag och la mig och såg fram emot en skönhetssömn för att sedan bli upphämtad klockan 8 och åka tillbaks till Phuket.

Klockan 07:00 knackar det på dörren och en tant skriker HURRY HURRY! It´s 8 o'clock!!
Jag hade lust och ge henne en smäll och säga att den e ju fan bara 7!!

Jag hade dock missat den lilla detaljen att Malaysia är en timma före...

Båten hann jag dock med och resan tillbaka till Phuket gick förvånadsvärt bra förutom en liten incident med motorn på båten som blev relativt snabbt lagad igen.

Passet e stämplat, proven e rättade.
Jag e redo för ännu en skolvecka!

Wooohooooo!


Den här veckan har jag...

...lärt ut nya coola flair moves till mina elever
...kollat på Håkans bar, i Håkans bar, med Håkan
...snart varit på två pool partyn, två dagar i rad
...varit på Hard Rock Café
...varit på härliga Kata Noi igen
...beställt en båtresa ner till Langkawi i Malaysia. Måste nämligen förnya mitt visum och tar mig därför imorgon en liten 10-timmars tripp ner till grannlandet, för att få en stämpel och sedan åka 10 timmar tillbaka till Phuket igen... Yey...! Fett drygt, men jag kommer bli fett brun!!!

Sooo long!!
xoxo

Vila i frid

Fäller en tår för en kär familjemedlem som nu fattas oss

Jackie vår solstråle!


R.I.P.
Vi saknar dig!!!!

Resan del 4

Efter fantastiska Koh Ngai åkte brorsan och Fanny upp till Bangkok medan jag och Martina begav oss till Railey Beach.

Jag: "Marty, var befinner vi oss?!?"
Martina: "På fucking Railey jävla Beach!"

Har förstått att detta omtalade ställe är en plats att bergsklättra på och andra äventyrliga saker. Men från att ha kommit från ett paradis utan en enda käft, fick vi en liten värre chock. Vi checkade in på en resort, sov en natt och åkte tidigaste båten mot Phuket.

Eftersom vi inte ville tillbaka till Patong bestämde vi oss istället för Kata! Vi mötte upp ett jättetrevligt par som hjälpte oss med guidning och boende och allt. Vår otur vände och vi var back on track igen. Kata var supermysigt. Speciellt Kata Noi som var den mindre stranden bredvid. Där låg vi och gassade på beachen och spanade in surfarna på vågorna. Boendet vi fick var outstanding. Ett eget litet hus uppe på ett berg med havsutsikt. Där satt vi och kollade på solnedgången.
Helt underbart.



Sen var det dags att bege sig till Patong och flytta in hos Robban och Dominique!
Så det är alltså här jag bor nu och lär 36 elever och blanda drinkar och kasta flaskor.
Hur kul som helst :)

Semestern var grymmast!! Och jag e så glad att ni kom och hälsade på mig här i värmen!! (de andra där hemma kan minsan gå där hemma och frysa och pulsa i snön.. hehe...).

STOR kram till mina resenärer och självklart till er alla där hemma också!!!
Saknar er!!

Resan del 3

KOH NGAI

Paradise on earth

Jag låter bilderna tala för sig själva...





Underbara Koh Ngai

I will be back =)

xoxox


Resan del 2

Mot Phi Phiiiiii

Phi Phi erbjöd som vanligt ett härligt ö-liv med sol, bad, båtturer, god mat och dryck!



Vi har minsann inte legat på latsidan på vår semester! Wakeboard och kanotpaddling var bara ett par av aktiviteterna på schemat! Vi paddlade till monkey beach och hälsade på aporna!


Dessutom kämpade vi oss upp till viewpointen!! Och det va INTE lilla biten!! Efter första trappan va vi typ helt slut. Tur då att vi inte visste hur långt det va kvar... haha! Men det var verkligen värt mödan, grym utsikt och vi lyckades även tajma in solnedgången =) Beauuutiful!


Phi Phi IS NICE!


Sen begav vi oss till paradiset.
The REAL paradise.

KOH NGAI

To be continue...


Resan del 1

Alright, nu har jag äntligen fått tummen ur och fått ordning på mina bilder! Här kiommer ett första urplock!

Som ni vet fick jag ju kärt besök hemifrån av bror, Fanny och Martina! De anlände till Bangkok den 25e februari och hälsade på i mina hoods! :) Jag visade dem Bangkok från sin allra bästa sida och mina resenärer var minst sagt nöjda!!



Vi åkte på båttur på Chao Praya river


Vi kollade i hajarna på Siam Ocean World och fick fiskmassage!

Vi lyxade oss med drinkar på Nest, Hyde & Seek och Hilton Millennium.


Jag satte även min vänner på skytrain och vi besökte härliga Lumpini Park! Tur att vi valde rundturen i Bkk just den helgen. Ni har säkert hört på nyheterna hemma om oroligheterna där nu med blod utanför regeringshuset och allt vad stollarna håller på med. Hur som helst slapp vi detta och begav oss till södra Thailand istället!

Första stoppet blev Phi Phi-öarna! Först blev det dock en natt hos Dominique och Robban i Patong så jag kunde lämna av mina saker i huset!


Sen begav oss jag och Martina till Phi Phi där vi mötte upp Patrick och Fanny!

To be continue...

Skräckis

Snart har första kursveckan gått och eleverna jobbar på riktigt bra!!! Verkligen kul att se dem utvecklas! Imorn blir det partybåt!! Det blir lajbans!

Igår kollade jag, Dompa och Mackan på skräckis. Chicken som jag e satt jag gömd mellan killarna, nedborrad i soffan med största kudden, höll för öronen OCH blundade. Självklart tyckte grabbarna det va mycket roligare om de skrämde upp mig och även Robban fick mig att skrika då han slängde ner en vattenflaska från övervåningen. Är ändå impad av mig själv att jag satt kvar i soffan hela filmen ut...

Hur är allt med er där hemma?? Lämna gärna en kommentar så jag vet att ni lever!!! Jag kommer komma hem i början på juni! Dåååå ses viii! Och dåååå e det sommar!!! :D

Puss på er

Skolstart

Första skoldagen avklarad. Har gått riktigt bra! Känner att jag kommit in i ledarrollen och eleverna lär sig snabbt!
Ikväll blir det bowling med grabbarna!

Sooo long!

xx

UNDERBART

Det kommer ta ett tag innan jag fixat med alla bilder och så från resan, men här är ett foto som sammanfattar det mesta...



Vi har helt enkelt haft det
UNDERBART

xoxo

One of the team

Har nu flyttat in hos Robban, Dominique och Henke i Patong! Tar ju dock över för Henke som flyttar ut på tisdag. Kollade in barcentret igår. Sjuuukt nice. Martina och Frida e här också men åker hem idag och imorgon :(
Allt känns grymt bra, ser verkligen fram emot kursstarten imorgon!!



Stööört bra

Så vill jag sammanfatta semestern.

Inlägg och bilder kommer senare. Håll ut!!

Lagesrapport

Hej pa er!

Har kommer en kort halsning fran Koh Phi Phi! Det ar soligt, det ar varmt och det alldeles,
alldeles underbart!

Idag har vi glassat pa Long beach och kampat oss upp till view pionten!! Puh! Manga trappsteg var det... Imorn blir det battur med snorkling, sol och bad.

Livet ar inte allt for jobbigt just nu ;)

Pussar och kramar fran mig, bror, Fanny och Martina!


RSS 2.0