Outside the Box

Drinkarna som vi har pysslat ihop inför barkvällarna  har som tidigare nämnt varit väldigt populära. Eftersom vi vill få Malaysianerna att tänka ett steg längre, outside the box så att säga, har vi så klart haft våra tankar bakom dessa drinkar utanför lådan också. Drinknamnen syftar till barkvällarnas tema: Alice in the Wonderland, Eurobeat och Fashionista.

 

Vad sägs om ”Bloody Alice” där vi gjort en variant av Bloody Mary med Bacardi Limon, tomatjuice, äpplejuice, körsbärstomater, jalapenosås och basilika, garnerat med mozzarellaost inlindat i basilika blad.

Eller varför inte ”Wonder Hill” där vi muddlar kiwi tillsammans med koriander och skakar det tillsammans med Bacardi Apple, lime, sockerlag samt äpplejuice för att sedan toppa med Ginger Ale.

”Passionista” är snäppet enklare och är en fräsch blandning av 42 Below Vodka Passion, Bacardi Razz, Cointreau, färsk passionsfrukt, citron och äpplejuice som serveras med krossad is.

Det fjärde påhittet är ”EuroGina”, inspirerad av klassikern Negroni men innehåller Gin, Campari, Dry Orange Curacao, citron, sockerlag och grapefruktjuice och silas i kylt cocktailglas med flamed orange som garnityr.

Sista barkvällen är nästa fredag på en nattklubb som heter Maison. Då blir det drinkar och fashion show för hela slanten!

 

Kom dit vettja ;)

xx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0