Kontrasternas land...

Då var ett dygn i Indien avklarat.
Jag åkte upp till Bangkok i fredags kväll och mötte upp Dannie och Thomas och på lördag morgon lyfte planet mot Mumbai! Riktigt skönt att planet nästan var tomt så man kunde ligga ner och sova hela vägen =)

Väl framme på flygplatsen i Mumbai gick Dannie loss på..Bounty...! Hmm.. ja energi e ju alltid bra =)

Eventet som var en 40-årsfest (inte bröllop som jag tidigare fattat det som) hölls på Hyatt Hotel i Mumbai och det var även där vi bodde.


En del förberedelser krävdes så klart och kommunikationen med personalen på plats funkar inte alltid som den ska så det var en del grejer som fattades och som blev fel. Exempelvis skulle vi ha kanelstänger som garnityr.
Men då bör de va SMÅ så de får plats i glasen, inte stora kanelSTAMMAR! Vi löste det dock tillslut och bröt isär dem.

Grabbarna fixar citrongräs.

Om ett 40-årskalas kan va så påkostat, då borde man verkligen se sin 40-årsdag som ett STORT steg i livet... :P Inne i salen var det var uppbyggt en stor scen, STOR discokula i taket, inhyrd DJ, belysning för ett ANTAL kronor och två stora barer. Såg mer eller mindre ut som en ball nattklubb. Gästerna var ca 600 stycken...
Det här är baren som vi stod i (innan roddning).
(efter roddning)

The gang

Skumpa också så klart!

Halv 6 på morgonen somnade jag på mitt hotellrum och 3 timmar senare var det dags att kliva upp igen och åka tillbaka till Thailand.
Så värst mycket av 20 mille-staden hann vi inte med att se. Vyn från flygplanet sa dock ganska mycket... Bland skyskraporna sprider ett lapptäcke ut sig, av hustak, eller rättare sagt "skjul"-tak. Folk bor överallt. Och då menar jag ÖVERALLT och VAR SOM HELST.

Kändes som att befinna sig i filmen Slumdog Millionaire. Här spelar några barn fotboll (eller cricket?!) utanför deras hus bara meter från start- och landningsbanan...

Det är sjukt kul att ha varit i Indien, verkligen värt ett besök! Men jag måste säga att det faktiskt är skönt att bara vara där i korta omgångar. Mycket längre än ett dygn eller två orkar man nästan inte med pga alla intryck och kontraster... Skönt att landa i Thailand igen =)

xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0