Hilton nästa!

Sorry har vart lite dålig på att uppdatera bloggen på senaste... En möjlig orsak kan vara att man även i Thailand skaffar sig ett vardagsliv efter ett tag som går i rutin och så mycket nya spejsade grejer händer faktiskt inte hela tiden... :)

Hur som helst är det snart helg och det gillar vi! Imorn kväll är det privat fest på partybåt på stora floden Chao Praya planerat och det blir nog riktigt nice!

Dagen imorgon kommer tillbringas på Hilton Millenium då vår klass i Hotel and Lodging Management ska på studiebesök! Kanske vi får se in real life hur det går till när man bäddar en säng..! Haha... Närå, nu ska vi inte vara såna...det kommer faktiskt bli kul.

Då skolan inte verkar bry sig så mycket om kunskap, bryr de sig desto mer om utseende! Vi har fått stränga order om hur vi ska se ut på studiebesöket och har fått låna kostymer och håret ska va ordentligt uppsatt, helst hårnät (men jag och Frida fick lite dispans på den biten... tack gode god).

Har kommit igång med flairingen igen! Har verkligen vart riktigt usel med träningsdisciplinen, så nu är det ändring på det!

Ikväll blir det marknad som gäller! Nu jäklar ska det shoppas!

Peace out,
xoxox

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0