Ännu en spontantripp...

Jag fick ett erbjudande igår som skakade om riktigt mycket i tankeverksamheten för resten av dagen och har ännu inte ställt saker tillbaka på sin rätta plats. 14-15 september kommer Cointreau ha en utbildning i Paris och Anger i Frankrike och 10 utvalda kvinnliga bartenders från hela Norden kommer att deltaga plus vad jag antar yttterligare ett 10-tal från övriga Europa.
Jag är utvald.
Journalister från de Nordiska länderna kommer också att vara där från bland annat tidningarna Cosmopolitan, Elle och Solo. Om jag har förstått detta rätt kommer vi få information om Cointreau som produkt, marknadsidéer och dess historia vilket kommer göra oss till "ambassadörer" för Cointreau. Tanken är också att vi ska komma på en ny cocktail vars namn kommer bli Cointreaupolitan with a twist*
Detta är även ett samarbete med Dita von Teese som är Cointreau's Brand Ambassadress och vi kommer att få se hennes show "Be Cointreauversial Show" på The Casino de Paris.
Ni kanske känner igen denna reklam

Hur som helst har jag alltså tackat ja till detta erbjudande och kommer alltså åka på en liten spontantripp till Frankrike om en och en halv vecka :)

Spännande!
xoxo
L

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0