Safari-tema

Att safari var temat i lördags gick inte undgå!

Jag, Frida och Paully åkte till Safari World på dagen som är en stor djurpark här i Bangkok! Safarin började dock redan på vägen dit då vi fick syn på den där varanen som jag skrev i ett tidigare inlägg!

När vi kom till parken började vi med en safari-tur i Paullys bil och kikade på zebrorna, girafferna, lejonen och tigrarna och alla andra djur som man kan hitta på savannen! Coolt faktiskt! Sen gick vi in på området och hann nog under dagen med nästan alla djurshowerna..! Delfinshow, sjölejonshow, elefantshow, orangutangshow och stuntshow... Hade flyt under delfinshowen då jag blev utplockad i publiken och fick gå upp på scenen och bli pussad av en av delfinerna! Härlig känsla :)


Fler bilder kommer! Min kamera var på vift i helgen (nu återfunnen igen!) så jag hade den inte med mig. Kommer lägga upp Fridas bilder senare. Denna härliga bilden har Paully tagit.

På kvällen var jag och Frida bjudna till en inflyttningsfest i downtown hos en kille som heter Joel! Han spelar i samma fotbollslag som Johan som vi träffade ute för ett par veckor sen. Jäkligt trevligt folk på festen så det var en riktigt kul kväll! Lägenheten var sjukt nice också! Takvåning med stor terass med utsikt över skyskraporna! Häftigt! För att safari-temat skulle hålla i sig bar jag denna kväll en leopardfärgad klänning! Urtjusigt :)

Igår skulle det blivit wakeboard-åkning (för det kan man tydligen åka här i Bangkok... säg nåt man inte kan göra här...) men vi va lite för slitna för att surfa på vågorna... får bli en annan gång! :)

Mission den här veckan är att klippa mig! Galet slitet nu... En ny frisyr! Ja tack!

Kramar på er

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0